Kendte24. september 2022

Andrea Lykke Oehlenschlæger efter "Vild med dans": Skulle bare gennemføre fredagene

Det har ikke været nemt for Andrea Lykke Oehlenschlæger at gå på gulvet de seneste fredage. Det afslører hun, efter hun og partneren Eugen røg ud af "Vild med dans"
Andrea Lykke Oehlenschlæger ude af "Vild med dans"
Andrea Lykke Oehlenschlæger måtte fredag sige farvel til "Vild med dans".
 Foto: Dan Mariegaard

To fredage har Eugen og Andrea Lykke Oehlenschlæger måtte ud i en omdans i denne sæson af "Vild med dans", men det har heller ikke været nemt.

Det fortæller Andrea, efter afgørelsen ved fredagens show.

– Det er ikke fordi, vi har været ligeglade med konkurrencen, men vores fokus har bare været at komme igennem det her, for vi har virkelig haft nogle ting at kæmpe med, siger Andrea til SE og HØR.

Andrea og Eugen
Andrea og Eugens sidste dans blev en tango til Andreas guilty pleasure "Toxic" af Britney Spears.
 Foto: Dan Mariegaard

Derfor gør det heller ikke lige så ondt at forlade "Vild med dans".

– Vi var jo forberedt på, at det godt kunne ske, så opgaven hos os har i denne uge bare været at få noget energi frem i mig, og det synes jeg, at vi formåede, siger Andrea.

– Det har bare fysisk været hårdt og af personlige årsager, har det bare været en udfordring for mig, forklarer hun.

Men selv om at det har været fysisk og psykisk hårdt, så har de to deltagere nydt at være sammen med de andre deltagere.

– Det har været fuldstændig fantastisk. Og vi fået nogle virkelig gode venner, lyder det fra Eugen, der ikke bebrejder Andrea noget.

– Du skal bare være stolt af dig selv i aften, lød det fra den professionelle danser, hvis første sæson af "Vild med dans" nu er slut.

Sponsoreret indhold