Kendte6. marts 2023

Andrea Heick Gadeberg deler kæmpe nyheder: Er kommet ind på drømmestudiet

Den ”Dansegarderoben”-aktuelle skuespiller har snart kurs mod det fynske
Andrea Heick Gadeberg er blandt andet kendt for sine roller i "Sygeplejeskolen" og "Dansegarderoben" 
Andrea Heick Gadeberg er blandt andet kendt for sine roller i "Sygeplejeskolen" og "Dansegarderoben"
 Foto: Søren Jul Lamberth

24-årige Andrea Heick Gadeberg har allerede godt gang i film- og tv-karrieren, men stadig har hun ambitioner om at dygtiggøre sig inden for skuespilfaget.

Hun er nemlig lige kommet ind på den danske scenekunstsskole i Odense.

Det afslører hun i et jublende opslag i sin egen Instagram-story.

– I dag er jeg kommet ind på skuespilskolen i Odense, what a day to be alive, skriver den fremadstormende skuespillerinde, som ses fejre de store begivenheder med et stort glas hvidvin.

Kunsten og lysten til at optræde løber i Andrea Heick Gadebergs blodbaner. For hun er datter af skuespiller Trine Gadeberg og musiker Jørgen Heick.

Andrea Heick Gadeberg og kæresten Robert Jensen Buhl 
Andrea Heick Gadeberg og kæresten Robert Jensen Buhl

Hun fik prikket hul på tv-rollerne med sin medvirken i DR’s julekalender ”Pagten” i 2009, hvor hun spillede lillesøsteren Karla, men siden har langt større og mere seriøse roller hobet sig op på den unge kvindes CV.

I 2019 spillede hun Daniel Ryes søster i filmen ”Ser du månen, Daniel” og samme år stod hun overbevisende på de skrå brædder som den unge Sanne Salomonsen i ”Sanne – the musical”.

Hun modtog årets talentpris ved Reumert-uddelingen i 2020. Og året efter tog hun statuetten for årets kvindelige hovedrolle hjem for sin præstation i ”Retfærdighedens ryttere”.

I øjeblikket er hun aktuel som Mimi i den yderst populære TV 2-serie om dansepigerne på revyen i 70’erne, ”Dansegarderoben”, som er instrueret af Ditte Hansen og Louise Mieritz.

Privat danner Andrea par med Robert Jensen Buhl, der er guitarist i bandet Blaue Blume, og sidste sommer kom det frem, at Robert havde været på knæ.

Sponsoreret indhold