Kendte 24. februar 2021

Andrea Elisabeth Rudolph: Jeg har brystkræft

Creme-dronningen har fået konstateret brystkræft
Foto: Mikael Rieck

For fire uger siden fandt Andrea Elizabeth Rudolph en knude under sin ene arm. Det viser sig nu, at det er bryskræft. Det fortæller den 44-årige tidligere "Vild med dans"-vært på sin Instagram.

- Jeg har desværre fået brystkræft, fortæller hun i en knap fire minutter lang video. 

Udover bryskræften fortæller hun også, at hun har kræft i nogle lymfer under armen. 

- Det blev jeg selvfølgelig virkelig ked af og chokeret over. Det havde jeg ikke regnet med, men det havde jeg nok aldrig. Selvom det faktisk er hver niende kvinde, der rammes af brystkræft, siger hun med stille stemme i videoen. 

Den tidligere tv-vært er gift med den tidligere håndboldspiller Claus Møller Jacobsen, og sammen har de sønnerne Alfred og Arthur. Hun har desuden datteren Isolde fra et tidligere forhold, ligesom han bringer børnene Oskar og Alma med fra et tidligere ægteskab. 

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Vil arbejde mindre

I videoen fortæller hun, at hun vil prioritere at opretholde en så normal hverdag som muligt for sin familie, og at hun kommer til at arbejde meget mindre. 

- Jeg skal bruge min energi på at blive rask, og jeg skal bruge min energi på mine børn i den her tid, fortæller hun og tilføjer, at hun ikke er bekymret for sin virksomhed, Rudolph Care. 

Artiklen fortsætter under billedet

(Foto: Mikael Rieck)

Andrea Elizabeth Rudolph danner par med Claus Møller Jacobsen, og de er en sammenbragt familie med i alt fem børn. Foto: Mikael Rieck

Den tidligere tv-vært fortæller, at hun fik sin første kemobehandling i torsdags. Det gik godt, men hun fik det dårligt. 

- Det bliver hårdt undervejs, men lige nu har jeg - og det bliver jeg ved med at have - en tro på, at det her kan jeg klare, og det her kommer jeg selvfølgelig igennem, siger hun og slår fast: 

- Den lortekræft er flyttet ind i den helt forkerte krop. Den er ikke klar over, hvad den har lagt sig ud med. 

Væk med håret

Afslutningsvist tager hun sig til håret og siger: 

- Lige om lidt så ryger det her. Det er nok sværest for mine børn. Jeg har taget det lidt i etaper: Jeg har klippet det lidt for en uges tid siden, og lige om lidt klipper jeg lidt mere, og til sidst tager vi det hele.

Artiken fortsætter under billedet

(Foto: Dan Mariegaard)

Foto: Dan Mariegaard

Andrea Elisabeth Rudolph har tidligere været "Vild med dans"-vært, og i 2009 lancerede hun sine egne skønhedsprodukter. 

Firmaet har i dag en egenkapital på over 33 millioner kroner. Nogle få investorer ejer en mindre del, men Andrea ejer 80 procent, hvilket bringer hendes formue op på 27 millioner; penge, der er skabt takket være et stigende salg af plejeprodukter, som er kendetegnet ved, at de er fri for skadelig kemi.

Sponsoreret indhold