For andet år i træk: Kylie Jenner er verdens yngste milliardær

Foto: MEGA

Forbes har endnu en gang kåret reality-baben Kylie Jenner til at være verdens yngste person, der har skabt sin egen milliard-formue i dollars, nogensinde,

Kylie Jenner, der er 22 år gammel, har skabt sin utrolige formue gennem sit makeup-firma, Kylie Cosmetics.  

I november 2019 solgte Kylie Jenner 51 % af virksomheden til firmaet Coty Inc. til den nette pris af 600 millioner dollars - eller rundt regnet 4 milliarder danske kroner. Handelsaftalen sikrede blandt andet, at Kylies virksomhed nu er omkring 1,2 milliarder dollars værd. Eller omkring 8 milliarder kroner. 

Pengene fra aftalen sammenlagt med de resterende 49 % hun fortsat ejer af Kylie Cosmetics betyder, at Kylie er én ud af 2.095 mennesker i verden, der har så stor en formue.

Hun er desuden også én ud af blot ti milliardærer, der er under 30 år. Syv ud af de ti personer er arvinger til store formuer. Kun tre personer på listen har skabt deres egen formue selv.

Ud over Jenner er det John Collison, der har grunlagt betalingsplatformen Stripe og Snapchat-grundlæggeren Evan Spiegel. 

Kylie grundlagde sin makeup-virksomhed tilbage i 2014, hvor hun begyndte at sælge de populære "lip kits" til 199 kroner stykket.

Den første omgang af lip kits, der bestod af i alt 15.000 stk., var udsolgt på få minutter. 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close