Kendte11. februar 2022

Anderson Cooper afslørede på live-tv: - Jeg er blevet far!

TV-værten annoncerede torsdag aften på direkte fjernsyn, at han har fået en lille søn; Sebastian Luke
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Når man lever og ånder amerikansk nyhedsdækning og en tilværelse på skærmen som Anderson Cooper, er det vel meget naturligt, at man offentliggør glædelige nyheder direkte ”on air” – og det er da også efterhånden blevet en tradition for den 54-årige broadcaster og journalist.

PageSix skriver, at den populære vært torsdag aften stolt annoncerede, at hans søn Sebastian Luke Saisani-Cooper nu er kommet til verden.

Cooper har i forvejen sønnen Wyatt Morgan, der er 21 måneder gammel, men så sent som i september var tv-værten åben for flere børn i den nærmeste fremtid, fortalte han.

- Om jeg vil have flere børn? Uden tvivl. Det kunne helt sikkert være godt for Wyatt at have søskende, sagde han til People.

Anderson Cooper fra CNN deler forældremyndigheden over lille Wyatt med eks’en Benjamin Maisani, som de to fik med hjælp fra en rugemor. De to gik fra hinanden i 2018.

Skærmikonet bragte nyheden om sin egen nye status som far direkte på live tv tilbage i maj 2020, da han første søn ko til verden, og sådan en lykkelig overraskelse har han altså givet sine trofaste seere nok engang nu.

Artiklen fortsætter under billedet:

https://imgix.seoghoer.dk/mega564891_005.jpg
 Foto: MEGA

Anderson Cooper er blevet far for anden gang. (Foto: MEGA)

Han har tidligere fortalt til People, hvordan han egentlig havde droppet tankerne om at få børn.

- Da jeg var 12 år gammel, vidste jeg, at jeg var homoseksuel. Og når jeg tænkte på mit liv, så gjorde det mig altid trist, at jeg nok ikke ville kunne få børn. Så det er virkelig en drøm, der går i opfyldelse.

Sponsoreret indhold