Kendte6. januar 2020

Anders og Torben har startet en YouTube-kanal

Selv om Anders og Torben er blevet 49 år, så holder de trit med, hvad der rører sig. De to tv-tvillinger har nu startet en YouTube-kanal, hvor de deler ud af deres liv
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/sh-72155.jpg
 Foto: Mikael Rieck

Tilbage i 2015 blev tvillingerne Anders og Torben kult i hele Danmark, da det første program med dem rullede over skærmen på TV 2.

I aften vendte de to gæve gutter fra Holstebro så tilbage til fjernsynet med et nyt program, der nok en gang fulgte de to enæggede tvillinger.

Tingene er egentlig stort set, som de plejer. Anders og Torben siger stadig de samme ting, færdiggør stadig hinandens sætninger og går stadig i ens tøj hver dag.

Der er dog et par ting, som har ændret sig for de to 49-årige fabriksmedarbjedere. Blandt andet har Torben langt om længe fundet sig en kæreste.

Hun hedder Nam, hun er 40 år gammel, og så kommer hun selvfølgelig fra Torbens favoritland nummer et, nemlig Thailand.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/46460565-c951e558106a2764cd4e5323a3d6a361.jpeg
 Foto: TV 2

Torben er lykkelig for sin nye kæreste, Nam (Foto: TV 2)

Det er dog ikke det eneste nye, som er sket for Anders og Torben, siden vi sidst så dem på tv for snart et år siden.

Brødrene Petersen har nemlig valgt at skifte karriere, og her har de kigget ungdommens vej. TV 2-stjernerne har nemlig startet deres egen YouTube-kanal.

Her kan man følge Anders og Torbens liv helt tæt på - også når TV 2 ikke har sendt et kamerahold efter dem.

Faktisk har kanalen eksisteret i mange år, og der ligger allerede et væld af videoer, som Anders og Torben selv har filmet og redigeret.

Så hvis du har lyst til at følge endnu mere med i livet hos Anders og Torben, så er det bare med at abonnere på deres YouTube-kanal.

Du kan se en af tvillingernes videoer her:

Sponsoreret indhold