Kendte11. marts 2020

Anders og Anne: De bliver en livsbekræftende del af familien

Anders og Anne Holch Povlsen – parret der mistede tre af deres børn under terrorangrebet på Sri Lanka i april sidste år – kunne i dag byde tvillingepiger velkommen til verden. – De bliver en livsbekræftende og glædelig del af familien, udtaler familien
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/20100605-062215-pf-1920x2879we.jpg
 Foto: RitzayScanpix/Jan Dagø

Efter en særdeles mørk tid brød solen for alvor frem i dag. Og ikke kun på himlen.

Anders og Anne Holch Povlsen – Bestseller-parret der sidste år mistede tre af deres i alt fire børn under terrorangrebet på Sri Lanka – kunne i dag byde et sæt tvillinger velkommen til verden.

I dag fødte Anne Holch Povlsen således to velskabte piger efter en ukompliceret graviditet og fødsel.

De to mirakelpiger vil nu bringe glæde og lys over en familie, der det seneste år har gennemlevet en tragedie så stor, at den er svær at begribe.

Familien mistede deres børn Alma, Agnes og Alfred under terrorangrebet, der ramte Sri Lanka i påsken sidste år.

Kun parrets datter Astrid overlevede. I dag er hun så blevet storesøster til to små piger.

- Familien glæder sig ubeskriveligt over de to små mirakler, både til at lære dem at kende og til, at de bliver en livsbekræftende og glædelig del af familien, udtaler parrets privatsekretær Kristine Mønster på vegne af familien i en mail til SE og HØR.

I forbindelse med den glædelige nyhed er der i dag hejst to Dannebrog ved BESTSELLERs hovedkontor i Brande samt ved BESTSELLERs kontorer i Aarhus, Haderslev, Løsning og Stilling.

Anne og Anders kalder også selv de to piger for "To små mirakler", og både fødslen og graviditen er forløbet som ventet.

- Onsdag den 11. marts er Anne og Anders Holch Povlsen blevet forældre til to velskabte tvillingepiger efter et fint graviditetsforløb og en fødsel uden komplikationer, udtaler Kristine Mønster på vegne af familien i en mail.

Familien har ikke oplyst, hvor de små mirakel-piger er kommet til verden.

Sponsoreret indhold