Anders Langballe skilt efter 18 år: - Det har været vildt nedslidende

Foto: Martin Høien

I 2018 fik Anders Langballes karriere en brat opbremsning, da han blev ramt af to blodpropper i hjernen.

Nu afslører den 44-årige tidligere TV 2-profil, at han også har måttet opgive forholdet med Anette Sønderby efter 18 år på grund af sit alvorlige sygdomsforløb. 

Det skriver Billed-Bladet.

- Det har været vildt nedslidende at være igennem det, vi har været igennem. For hele familien, for børnene, for Anette, for mig, for vores forældre og venner. For alle. Helt vildt hårdt. Og vi har ikke haft overskud til at bearbejde meget af det, vi har stået igennem, siger Anders Langballe til Billed-Bladet.

Anders Langballe har sammen med Anette Sønderby to børn, Laurits på 14 år og Kirstine på 11 år, som de deler tiden med ligeligt. 

Han understreger, at han og Anette Sønderby har det fint med hinanden og godt kan finde ud af tingene sammen.

Mandag 26. april udgiver Anders Langballe sin bog "Forfra", hvor han fortæller om den arbejdsbyrde, der ledte op til hans blodpropper i november 2018 - og om sin kamp tilbage til livet.

Anders Langballe arbejdede som politisk redaktør på TV 2 op til, at blodpropperne ramte ham.

I begyndelsen af 2020 blev Anders Langballe ansat som pressechef i Danske Handicaporganisationer, men tidligere på måneden afslørede mediemanden i et Facebook-opslag, at han havde sagt jobbet op for at fokusere på sin kommende bogudgivelse.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close