Kendte26. maj 2021

Anders Langballe scorer nyt job

Den tidligere Christiansborgjournalist – der tilbage i 2018 blev ramt af to blodpropper i hjernen – tiltræder til juni i en chefstilling
https://imgix.seoghoer.dk/anders_0.jpg
 (Foto: Martin Høien)

I stort set hele sin karriere var Christiansborg hans faste base. Men efter den tidligere TV 2-profil Anders Langballe, 44, i 2018 blev ramt af to blodpropper i hjernen, måtte han forlade jobbet på TV 2.

Efterfølgende har han både udgivet sin egen bog ”Forfra” og haft en stilling som kommunikationschef i Danske Handicaporganisationer.

Og nu venter så et nyt kapitel.

Det afslører Anders Langballe selv på sin Facebook-side:

- Jeg tror ikke, at jeg er færdig med at lære endnu, men nu skal der ske noget nyt på den arbejdsmæssige front. I midten af juni tiltræder jeg som kommunikationschef hos Dansk Ejendomsmæglerforening. Det glæder jeg mig til, skriver Anders Langballe og fortsætter:

- Det skal stadig handle om kommunikation og lidt om politik - som jeg har beskæftiget mig med hele mit liv. Ikke helt inde i smeltediglen på Christiansborg, men med udgangspunkt fra DE’s sekretariat på Islands Brygge, hvor vi stadig kan se tårnet på Christiansborgs Slot.

- Jeg glæder mig til at lære mine nye kollegaer og området at kende. Og sammen med dem at holde fokus på det, der for mange er og bliver en af de store beslutninger i livet: At finde den rigtige ramme om et trygt og godt liv. Det vil sige at investere i fast ejendom, skriver Anders Langballe, der tiltræder den nye stilling 15. juni.

Det alvorlige sygdomsforløb, der altså betød et farvel til TV 2, resulterede også i, at han og hustruen gennem 18 år gik hver til sit.

Det fortalte Anders Langballe tidligere på året:

- Det har været vildt nedslidende at være igennem det, vi har været igennem. For hele familien, for børnene, for Anette, for mig, for vores forældre og venner. For alle. Helt vildt hårdt. Og vi har ikke haft overskud til at bearbejde meget af det, vi har stået igennem, sagde Anders Langballe til Billed-Bladet.

Sponsoreret indhold