Kendte31. oktober 2019

Anders Langballe faldt om i New York

TV 2s Anders Langballe blev sidste år sygemeldt, efter han blev ramt af en blodprop i hjernen. Forleden fik Langballe et tilbagefald i New York
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/anders_langballe.jpg
 (Foto: Ritzau Scanpix)

Det seneste år har været en meget hård omgang for TV 2s Anders Langballe.

Den 43-årige journalist, der både var politisk redaktør og kommentator, har været sygemeldt på grund af en blodprop i hjernen.

Nu fortæller Anders Langballe i et opslag på Facebook, at han fik et tilbagefald, da han var i New York med sin familie.

"I forrige uge var det endeligt lykkedes for min lille familie at indfri ønsket om sammen at opleve New York. En vigtig milepæle i vejen tilbage til det gode liv."

"Under vores sidste ferieprogrampunkt i New York, fik jeg desværre et anfald der bl.a. førte til kramper.
Det skete ved foden af Frihedsgudinden, og familien agerede knivskarpt og hurtigt, og de lokale paramedicinere, der heldigvis var bare få meter væk, fik liv i mig igen."

"Det gav desværre lidt ravage og området måtte kortvarigt afspærres, så en helikopter kunne lande, og jeg blev fløjet til videre behandling på et hospital i New Jersey. Jeg har forlængst besluttet, at være åben om min situation - derfor også denne opdatering," skriver Langballe.

Den tidligere TV 2-chef skriver ligeledes, hvor glad han har været af den hjælp, han har fået.

Anders Langballe er sikkert hjemme i Danmark igen.

"Med god hjælp fra amerikanske og danske læger. En fin indsats fra vores forsikring og endnu en gang en ekstraordinær indsats for Rigshospitalet og Center for Hjerneskade, er vi sikkert hjemme igen," skriver Anders Langballe.

Sponsoreret indhold