Anders Breinholt med vild afsløring: Skal steriliseres

I en alder af 47 år får Anders Breinholt "kappet forbindelsen". Det afslørede den garvede tv-vært i den seneste udsendelse af "Natholdet", hvor han havde bogaktuelle Casper Christensen i studiet. 

Under undsendelsen ser de to sjove mænd et komisk klip fra "Go' Morgen Danmark", hvor Puk Elgård taler med en gynækolog om overgangsalderen. Men det er en mand i baggrunden, som stjæler showet: Han lurer nemlig ind af vinduet og laver en masse sjove grimasser. 

- Hendes mand Anders er også læge. Han er ledende overlæge og professor i vækst og reproduktion, fortæller Breinholt i "Natholdet". 

Artiklen fortsætter under billedet

Den 47-årige talkshow-vært kan i år fejre 10 år med \

Anders Breinholt kan i år fejre 10 år med "Natholdet". Foto: Lars Laursen

Og så er det, at Breinholt kommer med sin vilde afsløring: 

- Det skal siges – og det er ganske sandt – jeg skal snart steriliseres, fortæller han til Casper Christensen og laver sakse-bevægelser med sine hænder.

- Jeg ved ikke, om jeg skal prøve at undgå Anders dér eller aktivt høre, om han har lyst til at lave indgrebet, imens han kører gæt og grimasser, tilføjer Breinholt med et grin. 

Anders Breinholt er far til datteren Ellen Maj fra 2006, som han fik med ekskæresten Unni Ryding. Han er i dag gift med Line Breinholt. 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close