Kendte31. maj 2022

Anders Breinholt irriteres over festivalgæster: – Det skulle forbydes

TV-værten indrømmer, at han godt kan finde på at være efter de festivalgæster, der medbringer campingstole til koncerterne
 49-årige Breinholt er vild med festivalgængernes begejstring, når han er ude som konferencier. Men stolene kunne han nu godt undvære.
49-årige Breinholt er vild med festivalgængernes begejstring, når han er ude som konferencier. Men stolene kunne han nu godt undvære.
 Foto: Kaspar Wenstrup

Jelling Musikfestival har netop sparket sæsonen af sommerlige koncerter, fyldte fadølsgals og god stemning i gang – og det endda efter en tørkeperiode på to år takket være coronapandemien.

Og det var med den erfarne tv-vært, konferencier og tidligere ”Natholdet ”-kaptajn, Anders Breinholt, ved roret.

Over lidt over en håndfuld år har han stået for at binde programmet sammen på ”Scenen” under festivalen, og han glæder sig altid over at mærke begejstringen fra publikum.

Dog er der én ting, som han ligefrem græmmes over.

Forbyd campingstole

Det fortæller den 49-årige vært til Vejle Amts Folkeblad.

- Jeg kan godt finde på at være efter dem, der sidder i campingstole nede på græsset. Det skulle forbydes. Der er nogen, der har bygget en hel festivalplads til dig. Hvis du er for gammel til at tage på festival, så skal du holde dig væk. Og ellers er der nogen, der har opsat bænke, du kan sætte dig på. Nå, men det er et sidespor. Det var ikke planen at blive ophidset, griner han dog til slut overfor avisen.

I efteråret sidste år afslørede Anders Breinholt, at han efter hele 11 år som fast vært på TV 2-sucessen ”Natholdet”, nu havde valgt at trække stikket.

Kort tid efter uddybede han sit valg om at stoppe på det populære program i Radio4-podcasten ”Det sidste måltid”.

Tæppet rullet væk

Her lød forklaringen på også hans pludselige afsked med Sofie Linde-showet, at han længe havde været stressramt.

– Tæppet blev bare rullet væk under mig. Jeg væltede ikke og besvimede. Sådan var det ikke. Men jeg tænkte bare "wow". Det sortnede for øjnene. Lidt ligesom når du skal kaste op. Bare kvælningsfornemmelse. Det er noget af det mest ubehagelige jeg har prøvet hele mit liv, siger han om dagen, hvor han valgte at trække sig fra showet med værtskollegaen.

– Jeg burde have trukket det stik meget tidligere. Det er bare et godt råd til folk, der har stress eller går og kan mærke, at der er noget, der ikke er, som det skal være, og man ikke er glad for at gå på sit arbejde, siger Anders Breinholt.

Sponsoreret indhold