Kendte16. december 2022

Anders Breinholt færdig i firmaet: - Alt godt kan have en ende

For 10 år siden skabte Anders Breinholt Pineapple Entertainment, men nu er det slut
Anders Breinholt er færdig på "Natholdet", og nu er afløseren fundet.
Anders Breinholt afslører, at han stopper i firmaet Pineapple Entertainment.
 Foto: Ritzau Scanpix

I det nye år venter der nye udfordringer for tv-personligheden Anders Breinholt. I et opslag på Instagram afslører den tidligere tv-vært på "Natholdet", at han ikke længere vil være ansat i produktionsselskabet Pineapple Entertainment Aps.

- Alt godt kan have ende! Og det er lige præcis sådan det er med mig og Pineapple, indleder han med, inden han skriver, at han tager afsked med sit firma efter 10 år.

Han afslører, at det har krævet "lange og modne overvejelser" at sige farvel.

- Det har været 10 helt igennem fantastiske og lærerige år, og jeg kan næsten ikke udtrykke nok taknemmelighed for alle de kollegaer/medarbejdere jeg har haft i min tid i Pineapple, uden dem Intet Pineapple.

Anders Breinholt afslører dog også at hans andel i firmaet endnu ikke er afsat, så han vil stadig have en andel i Pineapple Entertainment, men altså ikke være ansat.

Pineapple Entertainment står bag kendte produktioner som "Natholdet", der i den grad gjorde Anders Breinholt til et stort navn i den danske tv-verden, flere udgaver af "ZULU Awards" og "Diamantfamilien".

Hvad Anders Breinholt nu skal lave, skriver han ikke, men ifølge ham ser fremtiden lys og skøn ud.

- Den byder på masser af indhold, der skal udvikles og masser af indhold, som mit smukke ydre skal være afsender på - det glæder jeg mig rigtigt meget til at vise jer allesammen, skriver han.

Sponsoreret indhold