Kendte24. juni 2020

Anders Breinholt får nyt job

Den 47-årige ”Natholdet”-vært Anders Breinholt bliver vært til dette års Grøn Koncert. Showet bliver dog langt fra, som det plejer
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/anders_breinholt_2.jpg
 (Foto: Theis Mortensen /TV 2

Den verdensomspændende coronavirus har sat en kæp i hjulet for sommerens mange arrangementer og koncerter landet over.

Det gælder naturligvis også Grøn Koncert.

Heldigvis har arrangørende bag, Tuborg og Muskelsvindfonden, fundet en anden løsning – Grøn Koncert bliver i stedet sendt som liveshow under navnet ”Grøn Grønnere”.

Og det er således den garvede tv-vært Anders Breinholt, der skal styre showets gang, når han indtager den velkendte værtsrolle i sommerens nye og anderledes udgave af Grøn Koncert.

Det skriver TV 2 i en pressemeddelelse.

- Som man måske ved, så ligger dansk musik mit hjerte meget nært, så når muligheden for at få lov til at præsentere den fineste og bedste danske musik i den bedste sendetid, så kan jeg godt. 'Grøn Koncert' er jo en institution i Danmark og står for mig som 'sommer i Danmark'. 'Grøn Koncert' kan man altid regne med - og endda også i år, forklarer Anders Breinholt:

- Vi er én million danskerne, der hvert år tager på musikfestival. Det her bliver det tætteste, jeg kommer på en festival i år, det bliver specielt OG GODT. Jeg glæder mig til, at vi igen skal nyde elektrisk forstærket musik og forhåbentlig også kunne mærke bassen og trommerne ramme os i mellemgulvet. Og så kan man se frem sig til at møde nogle kunstnere, som har glædet sig som små børn til at komme ud og spille musik for os. Det bliver en magisk aften, siger Anders Breinholt.

De mange koncerter, heriblandt fra rockbandet Dizzy Mizz Lizzy, vil blive sendt på både TV 2 og Radio Nova lørdag 25. juli klokken 19.55.

Hele arrangementet er naturligvis ganske gratis.

Sponsoreret indhold