Kendte17. august 2023

Amok til Helmig-koncert: Stig Tøfting slog mand i ansigtet

Ifølge Vejle Amts Folkeblad har den tidligere fodboldspiller Stig Tøfting slået en mand flere gange i ansigtet til en koncert med Thomas Helmig
Stig Tøfting
Det er ikke første gang, Stig Tøfting er indblandet i en voldsepisode.
 Foto: Søren Jul Lamberth

VED DU NOGET? TIP OS PÅ NICKLAS@SH.DK

Fredag skulle have været en fest for Stig Tøfting og de flere tusind andre gæster, som var på plads til Rock i Byparken i Vejle.

Her spillede Thomas Helmig, men det endte dog langt fra festligt for den tidligere landsholdsspiller.

Ifølge Vejle Amts Folkeblad har Tøfting nemlig slået en mandlig gæst i ansigtet flere gange.

Det er flere anonyme kilder, som overværede episoden, der fortæller det til avisen.

Episoden skete efter koncerten, da de mange gæster skulle forlade Byparken. Her kom plæneklipperen angiveligt i klammeri med en mand, han tidligere havde været oppe at toppes med.

Hvad der helt præcist førte til slagsmålet, skriver Vejle Amts Folkeblad ikke, men det handler angiveligt om, at den forurettede mand forsøgte at bruge en udgang, som han ikke måtte.

Episoden mellem Tøfting og den forurettede mand bekræftes af direktør i Vejle Musikteater Mette Kier.

- Vi har et professionelt sikkerhedsfirma koblet på arrangementet, og det fortæller, at hændelsen skete efter koncerterne, da folk var på vej ud. I den forbindelse var der en person, som ville gå ud gennem musikteatret, hvilket sikkerhedspersonalet forklarede ikke var muligt, da gæsterne skal ud ad en bestemt vej, siger hun til avisen.

Da manden forsøgte at komme igennem udgangen, som han altså ikke måtte, skulle den tidligere landsholdsspiller være dukket op ud af det blå og tildelt manden flere slag i ansigtet.

Efter episoden forsvandt den forurettede mand fra stedet, som Vejle Musikteater på aftenen ikke når at få kontakt med, før han er væk.

Også Tøfting forduftede hurtigt fra stedet.

- Jeg har af sikkerhedsfirmaet fået oplyst, at hans venner tog hånd om ham (Stig Tøfting, red.) og fulgte ham ud for at undgå, at episoden skulle eskalere, forklarer Mette Kier til Vejle Amts Folkeblad.

Vejle Amts Folkeblad har talt med Stig Tøfting, og han siger, at han ikke kender noget til episoden.

Sponsoreret indhold