Kendte17. februar 2024

Amber Rose afviser datingrygter med CJ Stroud: – Han gav mig bare et lift

NFL-stjernen og Amber Rose blev spottet sammen, og det fik TMZ til at blusse datingrygterne op. Nu skyder Amber Rose rygterne ned
CJ Stroud, 22, og Amber Rose, 40, forlod et kendisarrangement sammen torsdag aften. Nu afviser Amber Rose dog, at de dater.
CJ Stroud, 22, og Amber Rose, 40, forlod et kendisarrangement sammen torsdag aften. Nu afviser Amber Rose dog, at de dater.
 Foto: Angela Weiss/AFP/Ritzau Scanpix & Melina Myers/Reuters/Ritzau Scanpix

LÆS OGSÅ: Udlandet er overbevist: Derfor holder Taylor Swift og Travis Kelce ikke

Torsdag aften deltog NFL-stjernen CJ Stroud, 22, og Amber Rose, 40 begge til arrangementet Cactus Jack Foundation HBCU Celebrity Softball Classic på Minute Maid Park.

Da arrangementet var slut, spottede fotograferne Amber Rose og CJ Stroud forlade Minute Maid Park sammen, og derfor kunne de fredag på TMZ læse, at de første datingrygter allerede var begyndt.

Både CJ Stroud og Amber Rose skulle også være single på nuværende tidspunkt, men det er altså ikke fordi, at der er ved at være kærlighed i luften.

Det fortæller Amber Rose på Instagram, hvor hun har valgt at kommentere på en video med titlen ”New Couple Alert?!”

– Vi kender vitterligt ikke hinanden, og mødtes kun i går til en softballkamp. Sprinteren (hendes bil, red.) kørte uden mig, og han (CJ Stroud, red.) var sød nok til at give mig et lift til mit hotel. Tak igen CJ Stroud, skriver hun på Instagram.

CJ Stroud ville dog ikke have været den første store stjerne, som Amber Rose offentligt har sat kløerne i.

Den 40-årige model har tidligere dannet par med blandt andet Kanye West, Wiz Khalifa, Machine Gun Kelly og 21 Savage.

Men de 18 års forskel er måske alligevel en tand for meget.

Houston Texans-quarterbacken CJ Stroud har haft sig noget af et år.

I april sidste år blev han valgt som nummer to i NFL-draften, og formåede i sin første sæson at bevise, at han er Houston Texans’ fremtid.

Han blev kåret til NFL Offensive Rookie of the Year – altså den bedste offensive spiller blandt andet førsteårsspillerne i NFL.

Selv om det ikke blev til en Super Bowl i første sæson, var han at finde i Las Vegas, da Kansas City Chiefs slog San Francisco 49’ers.

Stroud blev nemlig spottet i ”Kardashian”-suiten og under en uge senere mænger han sig med Amber Rose.

Sponsoreret indhold