Kendte23. juni 2020

Amanda Seyfried tvivler: Tror ikke på en "Mamma Mia 3"

Skuespiller Amanda Seyfried tror ikke på, at det vil være muligt at lave en tredje film i den populære "Mamma Mia"-franchise
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/amanda-seyfried-mamma-mia.jpg
 Foto: MEGA

Amanda Seyfried og resten af "Mamma Mia"-holdet tog hele verden med storm, da de i 2008 filmatiserede den populære ABBA-musical af samme navn. Ti år senere gjorde de det igen, men hovedrolleindehaveren har ikke meget tiltro til, at en tredje film kommer til at ske.

Tidligere på ugen kunne Hollywood-produceren Judy Craymer til Daily Mail afsløre, at hun er i fuld gang med at stable en tredje film på benene, men det lader ikke til at have overbevist den 34-årige Amanda Seyfried.

- Altså, det er en bedre historie, fordi de havde noget at arbejde videre med, siger hun om efterfølgeren "Mamma Mia! Here We Go Again", der fik premiere i 2018.

https://imgix.seoghoer.dk/mamma-mia.png
 Foto: MEGA

"Mamma Mia"-holdet til premiere i Stockholm i 2008, hvor blandt andre Benny Anderson, Pierce Brosnan, Amanda Seyfried, Meryl Streep, Agneta Fältskog, Anni-Fri Reuss Lyngstad, Colin Firth og Börn Ulvaeus deltog. (Foto: MEGA)

- Ligesom den første film skulle passe sammen med teatermusicalen. Så det var sådan, de sad lidt fast. Med den anden historie kunne det have været hvad som helst. At Meryl Streeps karakter dør, gav os så mange gode historiemuligheder.

- Hør her, enhver person i den film ville sige ja med det samme, fordi vi gerne vil være sammen med hinanden. Det var det, vi talte om sidste gang, sådan troede vi, at vi nogensinde ville ende her igen på en ø i Kroatien?, siger skuespilleren til Collider.

Amanda lægger ikke skjul på, at hun er enormt glad for sine medskuespillere, og at de flere gange har talt om, at de gerne vil ses igen. "Ted"-skuespilleren er bare ikke helt overbevist om, at der rent faktisk ville være materiale nok til en tredje film.

- Jeg ville ønske, at der kom en "Mamma Mia 3", men jeg skal sige dig noget - jeg har sagt det før, og jeg vil sige det igen, og jeg håber, at jeg tager fejl, indrømmer hun.

- Jeg tror ikke, der er nok ABBA-sange til at leve en tredje film.

Det problem lader det dog til, at producer Judy Craymer har løsningen på. Til den tredje film er det nemlig planlagt, at der vil blive skrevet fire helt nye sange. De vil naturligvis blive skrevet af ABBA-medlemmerne Benny Andersson og Bjørn Ulvaeus, der også har arbejdet på de to første film. Indtil videre er det hele dog kun blevet ved snakken.

Sponsoreret indhold