Kendte21. marts 2022

Amanda Bynes vil ud af værgemål :-Gamle kolleger støtter hende

Det er ikke kun Britney Spears, der har kæmpet med at komme ud af et værgemål. Skuespilleren Amanda Bynes forsøger også at komme ud af sit, og nu melder hendes tidligere kolleger, at de støtter hende.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/mega648133_001_1.jpg
 Foto: MEGA

Det gik op for mange af os, hvor omfattende et værgemål er, da det kom ud, at Britney Spears kæmpede med at komme ud af det værgemål, hendes far havde over hende.

Men sangerinden er ikke den eneste stjerne, der har kæmpet med at komme ud af et værgemål.

Skuespilleren Amanda Bynes, der blandt andet er kendt for at spille med i serien ”What I like about you” samt filmene ”She’s the man” og ”What a girl wants” skal for retten i morgen i håbet om at annullere sit værgemål.

Startede ild

Den tidligere børnestjerne fik tildelt et værgemål, efter nogle episoder i 2013. Blandt andet vaskede hun sin hund i benzin og satte ild til naboens indkørsel. Det førte til at hun blev indlagt på en psykiatrisk afdeling, og da hun blev udskrevet, passede hendes forældre på hende.

Men nu vil den tidligere børnestjerne gerne ud af sit værgemål efter ni år, og hun har taget kampen op. Og i morgen skal hun i retten og kæmpe for det.

I den forbindelse har nogle af hendes tidligere skuespillerkolleger fra serien ”All that” meldt ud, at de støtter Amanda Bynes i sin kamp.

Får støtte

Det er de to tidligere børneskuespillere Leon Frierson og Christy Knowings, der har udtalt, de vil vise deres støtte. Og Leon Frierson fortæller til TMZ, at han også vil være at finde i retten i morgen.

De to skuespillere udtaler, at det er flere år siden, de sidst har talt med Amanda Bynes, men de har aldrig glemt hende og vil nu være der for hende.

Amanda Bynes selv fortæller igennem sin advokat, at hun sætter pris på den kærlighed og støtte hun modtager fra sine kolleger.

Nedenunder er det nyeste billede af Amanda Bynes fra hendes Instagram. Hun har tidligere udtalt, hun er ved at få fjernet sin ansigtstatovering.

Sponsoreret indhold