Kendte14. december 2022

Amalie med ny melding: Børnene er stadig ikke fundet

Amalie Szigethy leder fortsat med lys og lygte efter sine to børn, Josephine og Hannah
Amalie Szigethy i tårer
Amalie Szigethy leder fortsat efter sine børn.
 Foto: TV3

Det er seks timer siden, Amalie Szigethy grådkvalt i story fortalte, at hendes on/off-kæreste Mikkel Skelskov havde hentet deres to børn, Josephine og Hannah, fra henholdsvis dagpleje og skole for derefter at tage på en juleferie uden Amalies tilladelse eller vidende.

På sin Instagram holder hun sine følgere opdateret med eftersøgningen af sine to døtre. For lidt siden postede hun et billede af en politibil på en villavej, som hun havde taget fra sin egen bil.

Til billedet skriver hun:

- Mine børn er stadigvæk ikke fundet. Hjælp mig.

I en efterfølgende story appellerer hun til Mikkels venner om at hjælpe hende med at få sine to piger hjem igen.

- Please hjælp mig. Jer der sidder derude og kender ham. En mor, som har grædt, siden jeg fik beskeden om, at han tog på ”ferie” med sine børn uden at fortælle mig hvor. Jer der kan se eller har set ham, jer der kan hjælpe to uskyldige børn, som savner og vil have deres mor. Hjælp mig, lyder den hjerteskærende bøn.

SE og HØR har tidligere på dagen været i kontakt med Amalie, som berettede, at Mikkel over SMS havde fortalt hende, at han ville tage døtrene med på en tidlig juleferie.

Mikkels beslutning om at tage Josephine og Hannah med på juleferie sker et par dage efter, Amalie fortæller ham, at det ikke længere går imellem dem, og at hun vil flytte tilbage til Hørsholm sammen med børnene.

I øjeblikket bor familien på fire i Mikkels hus i Dragør, og Mikkel er ganske enkelt ikke enig i Amalies beslutning om at flytte tilbage nordpå.

- Jeg har tænkt meget over, at du siger, at du tager pigerne og flytter. Jeg er simpelthen ikke enig i, at Josephine skal skifte skole for fjerde gang, og Hannah i en ny vuggestue for fjerde gang.

- Så jeg har startet en midlertidig bopælssag i familieretshuset. Heldigvis er der hurtigt afklaring, når det omhandler midlertidig bopæl, skriver Mikkel Skelskov blandt andet i beskeden, som SE og HØR har set

Amalie har kontaktet politiet, som over for SE og HØR bekræfter, at de har modtaget en anmeldelse.

Sponsoreret indhold