Kendte1. juli 2020

Alyssa Milano anklaget for blackface: Nu svarer hun igen

Skuespiller Alyssa Milano svarer igen, efter hun er blevet anklaget for blackface
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/new_project.png
 Foto: MEGA / YouTube / Funny or Die

Den 47-årige skuespiller svarer rapt igen, efter hun er blevet anklaget for at have klædt sig ud med "blackface".

En video af Alyssa Milano fra 2013 er dukket op og viser skuespilleren klædt ud med masser af makeup og massevis af selvbruner. Selvbruner, der angiveligt skulle forvandle den forhenværende "Heksene fra Warren Manor"-skuespiller til realitystjernen Snooki fra "Jersey Shore".

Anklagen begyndte hos nyhedssiden Lifezette. En side, der er grundlagt af Fox News-kommentatoren Laura Ingraham, og Alyssa tøvede ikke med at svare igen på sin Twitter-profil.

Artiklen fortsætter efter opslaget...

- Hey, røvhuller. Det nedenstående billede er mig, der paroderer Jersey Shore og Snookis solbrændthed, skriver hun.

- Snookis farve (hun er skøn forresten) er værd at parodere ligesom Trumps farve. Så fuck jer selv med jeres smørekampagne.

Ifølge Alyssa er der tale om en kampagne, startet af den politiske højrefløj i USA, som skal være med til at sprede falsk information i forbindelse med det kommende præsidentvalg.

- Aflysningskulturen bliver brugt som våben af højrefløjen / Putin. Vær opmærksom på, hvem de målretter mod, og hvad der trender. Forsøger de at skade Trumps mest udtalte kritikere? Jep. Kampagnen med forkert information er begyndt. Vær opmærksom på det, du poster på sociale medier. Sandheden er stadig vigtig, lyder det fra Alyssa Milano i et andet tweet.

Flere Twitter-brugere kritiserer nu Alyssa Milano for at skjule svar, der inkluderer billedet af hende klædt ud som Snooki. Flere skriver også, at hun bare burde sige undskyld.

Alyssas udklædning som Snooki kan ses her:

Sponsoreret indhold