Kendte30. marts 2022

Alvorligt syg: Bruce Willis stopper karrieren

Bruce Willis har valgt at stoppe sin karriere som skuespiller. Det oplyser hans datter, som samtidig fortæller, at Hollywood-stjernen lider af en alvorlig sygdom, som hedder Afasi, som nedsætter ens kognitive evner.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/megam23965_93324_1.jpg
 Foto: MEGA

Stjerneskuespilleren Bruce Willis har medvirket i sin sidste film, efter han er blevet ramt af en alvorlig sygdom.

På Instagram fortæller datteren Rumer Willis, at hendes far har fået diagnosen Afasi, som gør, at han er nødt til at stoppe skuespillerkarrieren.

Afasi er en sygdom, som nedsætter ens kognitive evner. Det kan blandt andet nedsætte ens evne til at tale eller ramme ens evne til at forstå og deltage i samtaler.

- Til Bruces fantastiske fans, som en familie vil vi dele med jer, at vores elskede Bruce for nylig har haft helbredsproblemer, og han har for kort tid siden fået diagnosen afasi, som påvirker hans kognitive evner, indleder familien opslaget og uddyber:

- På grund af det har Bruce efter mange overvejelser valgt at stoppe den karriere, som har betyder så meget for ham.

I opslaget takker hele familien for den støtte og kærlighed, som de og Bruce Willis får fra hans mange fans verden over.

- Det er en hård tid for vores familie, og vi er så taknemmelig for jeres kærlighed, medfølelse og støtte, skriver familien.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/megam23114_73194.jpg
 Foto: MEGA

Bruce Willis har medvirket i et hav af film. Her er han i sin måske mest kendte rolle som John McClane i Die Hard-filmene (Foto: MEGA)

Selv om den kommende tid uden tvivl bliver hård, så står familien sammen og vil gøre alt for at komme igennem det.

- Vi kommer igennem det her som en stærk familie, og vi ville underrette hans fans, fordi vi ved, hvor meget han betyder for jer, ligesom I betyder meget for ham.

I opslaget skriver familien ikke noget om, hvordan Bruce Willis' helbredsstatus er lige nu.

Se opslaget her:

Sponsoreret indhold