Kendte27. april 2021

Alt har en ende: Flyttemodne

Der blev i coronaåret taget afsked med mange hjem – og åbnet døre til nye
https://imgix.seoghoer.dk/lise-n.jpg
 Foto: Mikael Rieck, Gregers Overvad

Evigtunge Lise Nørgaard måtte alligevel se i øjnene, at det var bedst for hende selv at flytte til et plejehjem. Lejligheden i Skodsborg blev sat til salg for knap 4,7 millioner kroner, og den snart 104-årige forfatter flyttede til Else Mariehjemmet – et luksusplejehjem med god mad, fredagsbar og udsigt til Øresund ved Humlebæk.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/lise-n.jpg
 Foto: Mikael Rieck, Gregers Overvad

Foto: Mikael Rieck, Gregers Overvad

“Matador”-legenden var ellers klar i mælet, da hun sidste år bekendtgjorde, at hun frygtede plejehjemmet mere end corona. Det er derfor også med galgenhumor i stemmen, at Lise Nørgaard nu kalder sit nye hjem for Alcatraz – den berømte fængselsø i Californien.

Christian Kjær

Christian Kjær, 77, satte allerede i 2019 Sandbjerggård til salg, men det var først i 2020, at han og hustruen Susan Astani for alvor fik ryddet op, smidt ud og pakket de kufferter, der skulle med til deres nye hjem i Schweiz.

Fhv. hofjægermester og tidligere kammerherre Christian Kjærs 550 kvadratmeter store pragtbolig Sandbjerggård er stadig til salg, selv om prisen er sænket fra 70 millioner til 52 millioner kroner.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/christiankjaer_kopi.jpg
 Foto: Skraafoto/Kortforsyningen, Thomas Laursen

Foto: Skraafoto/Kortforsyningen, Thomas Laursen

Erik Brandt

Selv om charmekluden stadig sidder perfekt, begynder den altid stilfulde Erik Brandts 77-årige krop at skrige i hængslerne. Lejligheden med syv værelser på en af Københavns fineste adresser blev til sidst for stor en mundfuld for modefænomenet Margit Brandts enkemand.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/erikbrandt.jpg
 Foto: Google Maps, Thomas Laursen

Foto: Google Maps, Thomas Laursen

Med hjælp fra sine døtre fik han afhændet herskabslejligheden og flyttede i stedet til en toværelses plejebolig i Rygårdcentret i Hellerup – flere kilometer fra Restaurant Toldbod Bodega, som Erik Brandt ofte frekventerede med prins Henrik. Alligevel var det med forventning i stemmen, at Brandt fortalte SE og HØR, at han glædede sig til at bo i nye og mere overskuelige omgivelser.

Finn Nørbygaard

Finn og Hanne Nørbygaard leder efter et mindre hjem. Den 69-årige komiker og psykoterapeut og hans 54-årige hustru satte derfor deres 231 kvadratmeter store villa i Søllerød til salg, og selv om udbudsprisen var 16,8 millioner kroner, så tog det kun en måned at få boligen solgt.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/finn_kopi.jpg
 Foto: Aller Media DK, Dan Mariegaard

Foto: Aller Media DK, Dan Mariegaard

Parret er nu på jagt efter en lejlighed med en stor altan, så Hanne også fremover kan dyrke sin interesse for planter.

Jens Gaardbo

Jens Gaardbo blev ofret på MeToo-bålet. TV 2 valgte at droppe samarbejdet med den 64-årige nyhedsvært. Det samme gjorde hans snart 55-årige kone, Pernille.

Parret som – naturligvis – blev kærester på turteldue-stationen TV 2 satte derfor deres villalejlighed i Klampenborg til salg for 12,5 millioner kroner, og den blev solgt efter ganske kort tid. Pernille har allerede købt en 162 kvadratmeter stor lejlighed i Hørsholm. Pris: 4.295.000 kroner.

Artiklen fortsætter under billedet

https://imgix.seoghoer.dk/jensgaardbo.jpg
 Foto: Jesper Sunesen, Mikael Rieck

Foto: Jesper Sunesen, Mikael Rieck

Camilla Plum

Hele Danmarks kogekone Camilla Plum har sine principper, og hun har aldrig været til fals for penge.

– Jeg er ikke til salg, sagde den nu 64-årige tv-kok på et tidspunkt til ALT for damerne, og hun frabad sig da også en stor arv i 100 millioner kroners-klassen efter sine styrtende rige forældre, som havde aktier i betongiganten H+H Beton, som kogebogsforfatterens morfar grundlagde.

Men forleden kom milliardæren og Netcompany-stifteren Carsten Krogh Gomard forbi. Han bød 25 millioner kroner for Plums 70 kvadratmeter lille stråtækte sommerhus i Tisvildeleje. Haps, sagde hun, og så var det farvel til huset … og for en gangs skyld også principperne.

Sponsoreret indhold