Kendte24. maj 2022

Alphonso Davies bekræfter bruddet: Rygterne er ikke sande

Nu er det officielt. Stjerneparret er ikke sammen længere
Alphonso Davies bekræfter bruddet med Jordyn Huitema: Rygterne er ikke sande
Alphonso Davies og Jordyn Huitema nåede lige at fejre, at Davies og Bayern München blev tyske mestre, før de gik fra hinanden.
 Foto: Frank Hoermann/Picture Alliance/Ritzau Scanpix

Rygterne om et sandt stjernebrud har svævet i luften de seneste par dage, og nu er det altså officielt.

Den canadiske Bayern München-spiller Alphonso Davies og landsmanden Jordyn Huitema er ikke længere et par.

Det bekræfter Alphonso Davies i et Twitter-opslag.

Parret har haft et langdistanceforhold kørende, da Jordyn Huitema til dagligt også spiller fodbold i den franske storklub PSG.

Derfor har rygterne også hurtigt spredt sig. Blandt andet at Huitema skulle have været Davies utro, men det er altså noget, som den kun 21-årige canadier afviser, mens han fortæller, at hun er et godt menneske.

'Ja, Jordyn og jeg er gået fra hinanden. Rygterne om hende er ikke sande. Hun er et godt menneske, som jeg har en masse respekt for. Jeg ønsker hende det bedstte og beder alle om at respektere vores privatliv,' skriver stjernen i Twitter-opslaget.

Artiklen fortsætter under Twitter-opslaget...

Jordyn Huitema, der også er 21 år gammel, og Alphonso Davies mødte hinanden, da de begge spillede i den canadiske klub Vancouver Whitecaps.

Rygterne om bruddet startede, da begge parter pludselig slettede alt, hvad de havde med hinanden på sociale medier - inklusiv deres fælles Youtube-kanal, hvor de lagde vidoer op sammen, når tiden var til at se hinanden.

Alphonso Davies anses for at være en af verdens bedste spillere på positionen venstre back og har vundet alt, der kan vindes i Tyskland med Bayern München, mens Jordyn Huitema også nyder succes i det franske - dog stadig uden nogle trofæer.

Hun kan dog trøste sig selv med den OL-guldmedalje hun og det canadiske kvindelandshold i fodbold vandt ved sidste sommers olympiske lege i Tokyo.

Jordyn Huitema har endnu ikke reageret på bruddet.

Sponsoreret indhold