Alma Agger overrasker: Synger ny Netflix-titelmelodi

21-årige Alma Agger løb som bekendt med sejren, da hun i maj stod tilbage som den sidste "X Factor" deltager i konfettiregn på scenen ved finalen efter den 13. sæson af programmet. 

Og nu løfter den smukke sangfulg sløret for sit første store projekt som artist - en tjans, der må siges at skille sig ud fra mængden af tidligere vinderes udgivelser. 

Agger har nemlig fået fornøjelsen af at lægge vokal til titelmelodien til animationfilmen, "Til månen og tilbage", som får premiere på Netflix til oktober. 

"Det har været en helt vildt sjov og spændende proces at indspille og synge dette nummer," skriver Alma på sin Instagram, hvor hun allerede har høstet roser for sin smukke lyse stemme. 

"Total Disney-stemme" og "Du er for vild, Alma" lyder bare nogle af kommentarerne under billedet, hvor også Netflixnordic sender hende flamme-emojis. 

Filmen 'Til månen og tilbage' er en børnefilm, der handler om en pige, der bygger en rumraket for at rejse til Månen og bevise, at en sagnomspunden månegudinde eksisterer. 

Og faktisk er mindelserne om Disney ikke helt ved siden af. 

Filmen er nemlig instrueret af den Oscar-belønnede animator Glen Keane, der også står bag tegnefilmsklassikere som "Den Lille Havfrue", "Aladdin" og "Skønheden og Udyret". 

Artiklen fortsætter under billedet: 

Den smukke 21-årige Alma Agger synger titelmelodien til en splinterny Netlix-animationsflim

Den smukke 21-årige Alma Agger synger titelmelodien til en splinterny Netlix-animationsflim  (Foto: Thomas Laursen)

Den 21-årige Alma kom ud på den anden side af en sangkonkurrence til en verden - og en branche - lammet af corona.

Hun fortæller, det har været hårdt, og at der går lidt tid, før hun er klar med sin egen personlige musik. 

- Min egen stemme skal jeg stadig lægge helt fast. Jeg kan godt blive lidt nervøs over, at der er så meget god musik allerede, og så skal jeg selv bidrage med noget, der er lige så godt. Men det giver mig også blod på tanden og får mig til at nørkle endnu mere med det, siger Alma Agger til TV2. 

Alma Agger var en klar favorit gennem hele dette års sæson af "X Factor" på TV2. På finaledagen snuppede hun titlen som vinder foran Mathilde Caffey og Emil Wismann. 

Dog kun lige med nød og næppe. Det var nemlig et vanvittig tæt løb mellem den smukke christianshavner og de øvrige finalister. 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close