Kendte2. oktober 2008

Alliancering til swingere

Nyt smykke er et guldorgie for liderbasser eller andre, der elsker mange på samme tid
https://imgix.seoghoer.dk/media/se-og-hoer/bizart/ring-jpg.jpg
 Foto: Annonce for Limogés

Hvis man har enormt mange elskere eller hænger ud i swingerklubber tidlig og silde, kan det være svært at dele sol og vind lige mellem de mange bejlere. Men her er måske løsningen på alle de søvnløse nætter: Smykkefirmaet Limogés har nemlig lanceret en fingerring med plads til at få adskillige navne indgraveret.

Ringene fås til blot to navne for amatør-swingere, mens drevne casanovaer m/k kan få helt op til seks navne indgraveret i det pureste guld.

Alternativt er løsningen af få ridset håndplukkede ekskæresters navne i ringen og så iagttage, hvor længe en eventuel ægtefælle bliver ved med at smile. Eller hvad med idol-navne som Madonna, Britney, Brad og Amy? Eller navnene på afdøde kæledyr? Eller få sit eget navn mangedoblet, fordi man synes, man er Guds gave til menneskeheden?

Selv foretrækker Limogés følgende, stuerene udgave: Ringene henvender sig til omsorgsfulde mødre, som gerne vil have både husbond og børneflok repræsenteret som smykke for ligesom at signalere, at en familie er noget, man elsker.

Ringene leveres på bopælen i 18 karat guld eller sterlingsølv, og med i prisen kommer ét kulørt krystal fra Østrig pr. ingraveret navn. Absolut kitsch, men dekorativt og nuttet. Prisen er 390 kroner for sølv-udgaven inkl. fragt på www.limogesjewelry.com

Sponsoreret indhold