Kendte 16. august 2019

Alice Stadil fødte for en uge siden: Se hendes vilde krop

For præcis en uge siden kunne Alice Stadil føde hende og gemalen Christian Stadils fjerde barn. Det er dog ikke til at se på den blonde skønhed
(Foto: Aller Media)

En graviditet tager hårdt på kvindekroppen, som kan være lang tid om at vende tilbage til, hvordan den så ud før, barnet kom til verden. Sådan er det dog ikke for Alice Stadil.

For præcis en uge siden fødte Hummel-fruen sit fjerde barn, som hun har sammen med "Løvens Hule"-stjernen Christian Stadil.

Men det er ikke til at se, at den blonde skønhed lige er blevet mor til barn nummer fire. Det viser hun på sin Instagram-profil.

Alice har nemlig delt et hudløst ærligt billede, hvor hun viser sin krop frem blot en uge efter fødslen af "Baby A", som hun kalder den nytilkomne søn.

Som mor har jeg tit drømt om de superkræfter som moderen i “The Incredibles” har, hendes elastik arme kan fange børn (og forbrydere) alle steder. Mine arme strækker sig ikke, men mit maveskind har fået lidt af de der “stræk ud og træk sammen”-superkræfter. Jeg havde ellers indstillet mig på, at jeg nok ikke ville få en flad mave igen. Men kroppen er altså vild, det er kun 7 dage siden, ”baby A” kom ud, skriver Alice til sit billede.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Artiklen fortsætter under billedet...

Den 33-årige mor til fire ligner bestemt ikke en, der for blot en uge siden lå og pressede på livet løs.

Alice skiftede sidste år efternavnet Brunsø ud med det velkendte Stadil, da hun sagde ja til at gifte sig med Hummel-bossen Christian Stadil.

Tøjmilliardæren og den smukke influencer havde før de blev gift børnene Winston, Hamilton og Harper.

Men der gik ikke længe, før 47-årige Christan Stadil puttede en baby mere i ovnen og forberedte sig på at blive far til fire.

Udover den titel kan sportstøjkreatøren også prale af at have en gudesmuk kone, som bestemt ikke viser tegn på at have født fire børn.

Sponsoreret indhold