Kendte1. august 2023 (opd. 2. august 2023)

Alexanndra fra "Landmand søger kærlighed": Du kender hende som en HELT anden

I midten af 00’erne tonede hun frem både i ”Singleliv” og ”Big Brother” under navnet Camilla. Nu er hun at finde i "Landmand søger kærlighed"
Camilla fra Big Brother
Camilla, som nu hedder Alexanndra, forsøger endnu en gang at komme i fjernsynet, i den nyeste sæson af "Landmand søger kærlighed".
 Foto: All Over Press Denmark

Niels Erik åbner i første afsnit af ”Landmand søger kærlighed” et lyserødt brev med et kæmpestort hjerte på.

Brevet er fra Alexanndra, der gør kur til den 42-årige landmand, der har begivet sig gud i et datingeventyr.

– Hun minder sgu lidt om Sussi fra Sussi og Leo, og det er jo selvfølgelig ment i en positiv mening, siger han efter at have læst hendes brev.

Men synes du også, de billeder, der bliver vist på skærmen, ligner en kvinde vi har set før? Så tager du ikke fejl. Dengang hed hun dog noget helt andet.

https://imgix.seoghoer.dk/2023-08-01/foto-anders-brohus_tv-2.jpg
Alexanndra prøver at finde kærligheden hos Niels Erik.
 Foto: TV2/Anders Brohus

Alexanndra har nemlig tidligere heddet Camilla, og dengang var hun med i kultprogrammer som ”Big Brother” og ”Singleliv”.

Meget er dog sket siden for hende. Hun har blandt andet skiftet navn to gange, hun har mistet sin elskede hund Conrad, og hun er flyttet fra Københavns storbyliv og tilbage til Jylland, hvor hun kommer fra.

Det blev dog ikke til meget tv-tid for Alexanndra, hvis brev endte i måske-bunken. Hun var i hvert fald ikke en af de fem, der kom med på speeddate med den ombejlede Niels Erik

Sponsoreret indhold