Albert Rosin Harson skal være med i "Vild med dans"

Årets yngste deltager i "Vild med dans" bliver med stor sandsynlighed Albert Rosin Harson.

Den blot 18-årige skuespiller er netop blevet bekræftet som en af de 12 nydansere i danseshowet.

Hvis du ikke allerede kender Albert, så er det nok fordi, at du ikke har set nok julekalender sammen med dine børn eller andre barnlige sjæle.

I rollen som Lasse brød det unge stjerneskud nemlig gennem lydmuren tilbage i 2017, da han var med i julekalender "Tinkas Juleeventyr".

Her spiller Albert drengen Lasse, som er hovedpersonen Tinkas bedste ven. Hun bliver spillet af stjernefrøet Josephine Højbjerg, som ligesom Albert ser ud til at have en stor karriere foran sig.

Artiklen fortsætter under billedet...

Udover at spille hinandens bedste venner, har Josephine og Albert også fået et stærkt venskab bag kameraet. Så mon ikke, at hun vil være at finde i "Vild med dans"-studiet for at støtte sin gode ven (Foto: Thomas Laursen)

Sidste år blev julesuccesen med Josephine og Albert så gentaget, da "Tinka og Kongespillet" rullede over skærmen i decembers 24 mest spændende dage.

Nu Albert så til at kaste sig ud på dybt vand, når han med navne som Sara Bro, Hilda Heick og Merete Mærkedahl skal konkurrere om at vinde "Vild med dans".

De fire er de eneste kendisnavne, som indtil videre er bekræftet af TV 2 som deltagere i fredagsshowet.

Artiklen fortsætter under billedet...

Albert skal snart til at vænne sig til stramme bukser og sko med hæl (Foto: Thomas Laursen)

"Vild med dans" teasede tidligere i dag på deres Instagram-profil for det nye navn. Her lagde de et billede op, hvor man kunne se "Tinka"-landskabet i baggrunden samt den hue, som Alberts karakter Lasse bærer i julekalenderen.

Det fik naturligvis hurtigt folk til at gætte, at julestjernen skal være med i den kommende sæson.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close