Albert Rosin Harson klar til at heppe på Jenna: Mærker ikke aldersforskellen

Albert Rosin Harson er lutter smil, da han møder pressen ved åbningsballet til 18. sæson af ”Vild med dans” fredag aften.

Smilet indikerer, at han allerede godt ved, hvad de fremmødte journalister vil spørge ham om. Nemlig forholdet til sin tidligere dansepartner og læremester, Jenna Bagge, som han er mødt op for at heppe på.

- Jeg kommer for at bakke alle op, men nok særligt min gamle dansepartner – og kæreste – Jenna, siger han med et smil, før han afslører, at han er nervøs på både kærestens og de andres vegne.

- Når man selv har været der, så ved man, hvor mange nerver, der er, og hvor stor en aften det er.

Albert endte sammen med sin partner – først på dansegulvet og siden blandt andet på hed solferie i det sydfranske – på en andenplads, og han spår, at Jenna og ”Bagedyst”-deltageren Micki Cheng har gode chancer på de bonede gulve.

Kom tættere på hinanden

Han afslører på den røde løber, at han og Jenna holdt kontakt efter deres danseeventyr, og derefter kom kærligheden snigende stille og roligt.

- Vi kom jo tættere på hinanden ved at danse sammen, og lærte hinanden bedre at kende sådan. Og så er Jenna jo bare megasød og et totalt positivt og udadvendt menneske, fortæller han.

- Der er 14 år mellem jer. Har det gjort noget for jeres forhold?

- Det mærker vi ikke, nej.

Om ”Tinka”-stjernen er sådan en romantisk kæreste, der kommer med blomster, er han ikke sikker på, han er den rigtige til at svare på.

- Det må du spørge Jenna om, griner han.

(Foto: Hanne Juul)

Han vil heller ikke svare på, hvorfor han og Jennas forhold har været hemmeligholdt i flere måneder.

- Det holder vi lidt for os selv, siger han til slut.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close