Kendte 20. august 2021

Albert Dyrlunds forældre: - Vi vil elske dig for evigt

Den populære YouTuber blev tirsdag begravet. Nu sender familien en tak til alle Alberts fans
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Albert Dyrlund blev tirsdag stedt til hvile i Egebæksvang Kirke i Espergærde. Her var både nære venner og familie mødt om for at sige et endeligt farvel til den populære YouTuber, og nu sender familien en hilsen til de mange fans.  

Fredag eftermiddag har familien nemlig delt et opslag på Facebook, hvor de blandt andet takker for de beskeder, der er blevet sendt i deres retning i forbindelse med Alberts begravelse. 

- Tak for alle jeres søde beskeder ved Alberts død. Det varmer at vide, at han betød så meget for så mange mennesker, lyder det fra familien i opslaget, der er blevet delt på Albert Dyrlunds officielle Facebook-profil. 

Artiklen fortsætter efter opslaget...

Ved begravelsen blev Alberts sang "Venner for Livet" spillet, da kisten blev båret ud af kirken. Et øjeblik, som familien beskriver som "meget rørende". 

- Vi savner dig hver dag. Du gav så meget af dig selv til alle. Du havde en utrolig energi og en smittende livsglæde. 

- Mange af dine venner har fået tatoveret "Venner for Livet", meget smukt, skriver de og afslutter opslaget med:

- Albert, vi vil elske dig for evigt. 

Artiklen fortsætter efter billedet...

(Foto: Dan Mariegaard)

Albert Dyrlund blev 22 år. (Foto: Dan Mariegaard) 

Albert Dyrlund mistede på tragisk vis livet i en alder af blot 22 år. Ulykken fandt sted, da han faldt ud over en skrænt under en tur til Italien, hvor han var i fuld gang med at optage et klip til sin YouTube-kanal.

Ifølge de lokale myndigheder faldt den populære youtuber 200 meter og blev derfor erklæret død på stedet, da redningsmandskabet ankom. 

Sponsoreret indhold