Kendte6. januar 2020

Albert Dyrlund svinet af verdensstjerne: Stop med det!

YouTube-idolet Albert Dyrlund er blevet bemærket af en af de største inden for hans branche, nemlig den britiske superstjerne KSI. Det er dog ikke på den positive måde
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/20171020_tsl_vild_med_dans_-_show_0002.jpg
 Foto: Thomas Laursen

I sommer skiftede Albert Dyrlund fra at være en børnevenlige YouTube-stjerne til at lege med afføring og synge sange om bryster med Sidney Lee.

Den vilde ændring i sin karakter fik mange til at have en holdning om den tidligere så populære videoskaber.

Siden hans retningsskift har Albert haft størst succes med sanger "Vafler", som han har lavet sammen med Jesu Brødre og Sidney Lee.

Nu har netstjernen fra Nordsjælland dog om umuligt taget et endnu større skridt for at komme endnu højere op ad rangstien.

Ungdomsidolet er nemlig flyttet til USA, hvor han kæmper for at slå i gennem. Han har derfor også startet en YouTube-kanal, hvor alle videoer er på engelsk.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/20171129_wen_-_julia_sofia_1.jpg
 Foto: Kaspar Wenstrup

Alberts YouTube-karriere startede sammen med bedste vennen Anton, som han havde kanalen "Novopleco" med (Foto: Kaspar Wenstrup)

Her har Albert primært beskæftiget sig med at få kontakt til to af de største stjerner på YouTube, nemlig englænderen KSI og amerikaneren Logan Paul.

Den danske netstjerne har lavet to videoer ude foran Logan Pauls hus, hvor han har hyldet hans rival, KSI. I den første video på kanalen, som hedder Albert Soap, har Albert sat sig for at sige "KSI" 10.000 gange foran Logan Pauls hjem.

Videoen, som i skrivende stund 126.000 visninger, nåede da også hele vejen til KSI, som sidste år vandt en meget omtalt boksekamp mod netop Logan Paul.

Den britiske stjerne reagerede meget grinende på videoen, selv om han naturligvis tog afstand til Alberts handlinger.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/skaermbillede_2020-01-06_kl._21.44.35.png
 Foto: MEGA

KSI (til venstre) og Logan Paul har opbygget en stor rivalisering, og de har blandt andet bokset to gange mod hinanden. Den første kamp endte uafgjort, mens revanchen endte med KSI som vinder (Foto: MEGA)

Nu har Albert dog været på spil igen foran Logan Pauls hus, og denne gang bliver det ikke modtaget lige så godt af KSI, som siger, at han ikke accepterer Alberts gøren og laden.

Den danske videoskaber har stilt sig op foran den blonde amerikaners hjem og spillet KSI's nyeste hit "Down like that", indtil nogen stoppede ham. Og det har fået den populære brite til at bryde ind.

- Stop med at gøre sådan noget, jeg accepterer det ikke, siger KSI i en ny video på sin YouTube-kanal. Den kan du se her.

Albert selv er nok bare glad for, at en af verdens største YouTube-stjerner har lagt mærke til ham og deler hans arbejde. Videoen, hvor han spiller foran Logan Pauls hus, har da også fået næsten halvanden million visninger.

Du kan se videoen her:

Sponsoreret indhold