Kendte19. december 2020

Albert Dyrlund chokerer i Østrig: Ændrer bynavn og bliver sagsøgt

YouTube-stjernen Albert Dyrlund har endnu en gang formået at chokere og forarge. Denne gang er det borgerne i Østrig, som er gale på den danske videoskaber, fordi han har ændret navnet på en by
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Sidste sommer chokerede Albert Dyrlund danskerne med en fuldstændig forandret og nærmest psykotisk opførsel på de sociale medier. Nu gør han det igen - denne gang i Østrig.

Vanviddet sidste sommer var et mediestunt, hvilket Albert har fortalt om i Viaplay-serien "Albert: Sindssygt kendt". Nu har youtuberen formået at fange mediernes opmærksomhed i udlandet.

Det har han gjort ved at tage til Østrig i den lille by Fugging, som har små 100 indbyggere. Det kræver nok ikke et særlig umodent sind at opdage byens noget specielle navn.

Det aparte bynavn faldt Albert over, og han tog derfor til Østrig med en kameramand, og han havde en mission! Han ville gerne "Fuck" (bolle/lave sjov red.) i Fugging.

Og det er ikke gået ubemærket hen. I en YouTube-video rejser Albert afsted, og over for SE og HØR hævder den danske YouTube-stjerne, at han har været skyld i, at byen nu har ændret navn til "Fucking".

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/skaermbillede_2020-12-19_kl._15.44.43.png
 Foto: Albert Dyrlund/YouTube

Albert rejse hele vejen til Østrig for at tage pis på beboerne i den lille by (Foto: Albert Dyrlund/YouTube)

Det har multitalentet gjort ved at samle underskrifter ind blandt borgerne i byen, men det er ikke alle, der synes, hans spøj er spor morsom.

Faktisk er videoen nået så bredt ud, at flere medier har taget sagen op. Østrigs største tv-kanal ORF har lavet et langt indslag om sagen, hvor flere beboere raser mod Albert.

Også gigantmediet Bild har dækket sagen, men den spøjse video, som lige nu har små 50.000 visninger, kan komme til at koste Albert dyrt.

- Eftersigende har jeg fået tre civil retssager efter mig, så det er rigtig spændende, fortæller Albert til SE og HØR.

Den østrigske by hed oprindeligt "Fucking", men har skiftet navn til "Fugging". Nu forsøgte Albert så at få byen til at skifte navn tilbage til "Fucking" og med egne ord "gøre Fucking great again".

Se videoen her:

Sponsoreret indhold