Kendte17. juni 2022

Åh nej! Dårligt nyt fra sygdomsramte Justin Bieber

Det er meningen, at popstjernen skal optræde på Skanderborg Festival, men nu aflyser han endnu flere koncerter
Justin Bieber er lammet i højre side af ansigtet som følge af sygdommen.
Justin Bieber er lammet i højre side af ansigtet som følge af sygdommen.
 Foto: Instagram

Hvis man glæder sig til at opleve Justin Bieber på Skanderborg Festival til august, så er det forståeligt, hvis man er en smule nervøs.

I sidste uge afslørede den 28-årige popstjerne nemlig, at han lider af den sjældne sygdom Ramsay Hunt-syndromet, som lammer den ene side af hans ansigt, og at han derfor måtte aflyse en række koncerter.

Og nu bliver det endnu værre.

Justin Bieber har nemlig nu valgt at aflyse de resterende af sine ni shows af sin "Justice World Tour" i USA.

Det skriver Page Six, som henviser til en pressemeddelelse fra sangeren.

- I lyset af Justins forsøg på at blive rask, vil den resterende del af den amerikanske Justice Tour blive udskudt. Dette inkluderer en koncert til Summerfest i Milwaukee på fredag 24. juni, lyder det i meddelelsen.

- Justin fortsætter med at modtage den bedste behandling overhovedet mulig, og han er fortrøstningsfuld om sin helbredelse og ser frem til at komme tilbage på turné, fortsætter den.

Det er meningen, at Justin Biebers internationale turné skal starte i Italien den 31. juli. Blot en måneds tid efter, står han altså på plakaten til Smukfest i Skanderborg.

Festivalen har tidligere udtalt, at de ikke selv har været i kontakt med Justin Bieber i kølvandet på hans sygdom, men at de forventer, at han stadig vil komme til Danmark og optræde.

- Aflysningsperioden omfatter ikke Smukfest. Derfor ønsker vi ham god bedring og ser i høj grad frem til at se ham på bøgescenen til august, har talsmand Søren Eskildsen udtalt til Ekstra Bladet.

Sponsoreret indhold