Kendte10. juni 2022

Afstemning: Hvilken fodboldsang er den BEDSTE nogensinde?

Fredag blev det offentliggjort, at Burhan G, Ankerstjerne, Nicolai Seebach og Jarl Friis-Mikkelsen skal stå bag Danmarks nye fodboldslagsang. SE og HØR har sat sig for at finde den allerbedste fodboldsang nogensinde – og I skal hjælpe os. Smid din stemme i denne artikel!
Roligans
Mon Danmark kommer til at synge med på den kommende fodboldsang, som Burhan G, Ankerstjerne, Nicolai Seebach og Jarl Friis-Mikkelsen kommer til at stå bag?
 Foto: Aller Media DK

Hvilken sang får dig i vaskeægte fodboldhumør? Hvilken sang skal du skråle med på, før du for alvor får gåsehud og mærker den vaskeægte fodboldfølelse? Og hvilken sang vil du bryde ud i, når de danske herrer (forhåbentlig) banker kasser ind til VM i Qatar senere på året?

Skal det være Rocazinos “En for Alle”? Eller er det snarere til Nephews “The Danish Way To Rock”? Eller skal det være den nyere Gulddreng-bedrift "Helt Sikker"?

SE og HØR beder nu dig om at udpege den fodboldsang, som du mener er allerbedst! I bunden af denne artikel kan du således stemme på den sang, som du mener fortjener guld i kategorien “Bedste fodboldsang nogensinde”.

I dag blev det offentliggjort, at Burhan G, Ankerstjerne, Nicolai Seebach og Jarl Friis-Mikkelsen skal stå bag Danmarks nye fodboldslagsang, og det er endnu uvist, om den kommer til at ramme plet i danskernes øregange og hjerter – selv om "startholdet" da lover godt.

Derfor er det ikke sikkert, at den kommende sang når samme heltestatus som en håndfuld af de andre VM- og EM-sange, der er blevet til i årenes løb. Sange, som du kan høre herunder, og som du kan stemme på nederst i denne artikel.

Gunnar “Nu” Hansen: Rap Nu (1984, EM i Frankrig)

Dodo & the Dodos: Re-sepp-ten (1986, VM i Mexico)

Rocazino: En For Alle (1988, EM i Tyskland)

Big Fat Snake: Big Boys In Red And White (1996, EM i England)

Dodo & The Dodos: Vi Vil Ha’ Sejren I Land (1998, VM i Frankrig)

Søren Poppe og Sofie Lassen-Kahlke: Danmarks Drenge (2002, VM i Sydkorea og Japan)

Nephew: The Danish Way To Rock (2010, VM i Sydafrika)

Nik & Jay – Vi Vandt I Dag (2012, EM i Polen og Ukraine)

Thomas Helmig: Hele Danmark Op At Stå (2018, VM i Rusland)

Gulddreng: Helt Sikker (2021, EM i 12 europæiske lande)

Sponsoreret indhold