Kendte18. august 2021

Afsløring: Micki Cheng skal være med i "Vild med dans"

Årets hold i "Vild med dans" er så småt ved at tage form, og nu er endnu et navn på plads. Micki Cheng trækker nemlig i danseskoene i den kommende sæson.
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Dejskraber og kageform bliver skiftet ud med laksko og butterfly for Micki Cheng, som skal være i den kommende sæson af "Vild med dans".

TV 2 har netop afsløret, at "Den store Bagedyst"-stjernen skal være med i fredagsballet.

Den 31-årige kagekonge og tv-vært glæder sig til at prøve kræfter med vals, rumba og tango.

- Jeg glæder mig så mega meget til at være med i Vild med dans. Jeg har set programmet i flere år, og det har været en kæmpe drøm selv at få lov til at stå på gulvet, siger Micki og fortsætter:

- Jeg har fulgt troligt med og virkelig været på røven over nydansernes udvikling gennem programmerne. Og snart er det min tur! Det er lidt crazy at tænke på.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/micki_0.jpg
 (Foto: Dan Mariegaard)

Micki Cheng er det femte navn, som - officielt - er blevet afsløret til den kommende sæson af "Vild med dans" (Foto: Dan Mariegaard)

Micki håber på, at hans deltagelse i "Vild med dans" kan gøre, at han i fremtiden er mere villig til at indtage dansegulvet til fester.

- Jeg har aldrig været den, der selv har danset, når jeg har været i byen. Jeg har altid siddet nede ved bordet og beundret dem, der turde stille sig op for offentlig skue, siger han og fortsætter:

- Det har nok i bund og grund handlet om usikkerheden, og tanken om at andre dømmer én, som jeg ikke har været vild med. Men det skal være slut nu. Jeg er klar til at slippe min indre dansemus løs.

Udover Micki Cheng er også Mascha Vang, Pernille Blume, Jacob Haugaard og Jimilian blevet bekræftet af TV 2.

Foruden dem skulle både Lise Rønne og Freja Kirk også have takket ja til at være med i "Vild med dans" ifølge SE og HØRs oplysninger.

Sponsoreret indhold