Kendte 4. februar 2021

Afsløret af veninden: Kylie Minogue er blevet forlovet

Den australske popsild har fået ring på fingeren og skal giftes med sin store kærlighed; GQ-direktøren Paul Solomons
Foto: MEGA

Det var vist ikke helt efter planen, da den britiske skuespiller, Billie Piper, i et interview i magasinet Elle i forbindelse med en dramatisk anekdote, afslørede Kylie Minogue og kæresten Paul Solomons forlovelse.

Men ikke desto mindre har det nu fået den 52-årige sangerindes kommende mands stedmor til at bekræfte, at Solomons ganske rigtigt har været på knæ.

Det skriver Daily Mail.

Solomons er kreativ direktør for magasinet GQ i Storbritannien. Han er opvokset i Wales, og hans stedmor fortæller, at hun og resten af familien er henrykte over forlovelsen.

Bekræftelsen kommer, efter den 38-årige britiske Billie Piper, der er skuespiller og aktuel i tv-serien ”I Hate Suzie”, i et interview kom til at afsløre parret.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

En sand helt

Mens hun åbenhjertet fortalte om en episode tilbage i 2000, hvor hun gik kold og besvimede på en natklub i Covent Garden, kom hidtil ukendte detaljer frem om parret.

- Min PR-agent ringede og fortalte om mit blackout, for at udfylde nogle huller. Jeg var blevet løftet ud af klubben af en mand, åbenbart. En helt eller en skurk, tænkte jeg? Det er jo aldrig til at vide. Senere finder jeg ud af, at han hedder Paul – ligesom min far. Han er fra Wales, arbejder for GQ, og siden vil han blive en nær ven, enormt succesfuld og endda Kylie Minogues forlovede, fortæller hun bramfrit, før hun fortsætter:

- Han er helt, ikke skurk. Det ved Kylie.

Og bum, så var historien ude. 

Foto: MEGA

Den britiske skuespiller Billie Piper skylder vist parret en kvajebajer. Midt i en uskyldig anekdote kom hun til at afsløre forlovelsen (Foto: Mega)

Point hos svigermor

Gloria, som har været gift med Paul Solomons far i 41 år, fortæller til Daily Mail, at hun har mødt Kylie, og at hun virkelig godt kan lide hende.

- Hun er virkelig sød. Jeg er meget glad for, de er forlovet. Det hele er meget spændende. Jeg kan ikke fortælle så meget mere, beklager, men det har jeg fået besked på. Jeg respekterer dem begge, så jeg vil ikke sige mere, fortæller hun.

Stedmoderen er samtidig ikke klar over tid og sted for bryllupsceremonien.

Kylie Minogue og Paul Solomons mødte hinanden i 2018, og popstjernen fortalte i november forrige år, at det fra start føltes ”helt rigtigt”.

Foto: MEGA

På Glastonbury Festival sammen i sommeren 2019 - her blev der ivrigt udvekslet kys mellem de to (Foto: Mega)

Mødtes gennem en ven

Det forelskede - og nu også forlovede -  par mødte hinanden gennem en fælles ven, der forslog at de mødtes. Der gik dog et stykke tid, før Kylie gik med til at mødes.

Det hele skete nemlig kun kort tid efter, at forholdet til skuespilleren Joshua Sasse, som Kylie var forlovet med i 2016, gik i stykker. 

- Jeg var egentlig ikke interesseret i at møde nogen på det tidspunkt, så jeg blev ved med at udskyde det med: ’Ja, ja en skønne dag,’ fortæller hun.

- Da dagen endelig kom havde vi en øjeblikkelig forbindelse, og kunne virkelig godt lide hinanden.

Minogue har endda afsløret, at hendes kommende mand allerede har gjort sine hoser grønne hos hendes bedstemor, der er fyldt 100 år. De mødtes i Australien forrige år.

Sponsoreret indhold