Kendte 23. februar

Afslører kæmpe drama: Charlize Theron og Tom Hardy i gigantisk skænderi

Der var bestemt ikke god stemning mellem Charlize Theron og Tom Hardy under optagelserne til storfilmen "Mad Max: Fury Road"

- Dit f****** svin.

Det skal skuespillerinden Charlize Theron have råbet og skreget ind i ansigtet på sin medstjerne Tom Hardy under optagelserne til "Mad Max: Fury Road".

Det er ikke nogen hemmelighed, at de to ikke havde verdens bedste forhold under filmen, men nu er der kommet endnu flere detaljer frem om uvenskabet.

Det skyldes en ny bog ved navn "Blood, Sweat & Chrome: The Wild and True Story of Mad Max".

Bogen er skrevet af Kyle Buchanan, der er klummeskribent hos New York Times, og som i forbindelse med bogen har interviewet en lang række ansatte på produktionen af filmen samt skuespillerne.

Bogen er endnu ikke udkommet, men Vanity Fair har fået lov til at dele et uddrag af den. Et uddrag, som altså sætter fokus på det betændte forhold mellem Charlize Theron og Tom Hardy.

Artiklen fortsætter under billedet...

Foto: Warner Bros.

Charlize Theron i 'Mad Max: Fury Road'.

I uddraget indrømmer Charlize Theron, at hende og Tom Hardy havde ekstremt svært ved at samarbejde.

Hun siger, at de hele tiden skiftede mellem at ignorere hinanden fuldstændigt eller at skændes højlydt.

I uddraget fortæller en kameramand ved navn Mark Goellnicht om det værste øjeblik mellem de to stjerner.

Det fandt sted, da Tom Hardy kom tre timer for sent til en vigtig scene. Noget, som angiveligt bestemt ikke var unormal opførsel fra stjernen.

- Jeg husker dagen tydeligt, siger kameramanden og fortsætter:

- Vi skulle alle møde klokken 08, og Charlize kom præcis til tiden og sad klar i fuld make-up, men Tom Hardy kom aldrig til tiden om morgenen. Han dukkede bare ikke op, hvis vi skulle møde tidligt.

Ifølge Mark Goellnicht var det den dag, at Charlize Theron simpelthen fik nok af Tom Hardys opførsel. Hun gik derfor amok, da han endelig troppede op på settet.

- Hun gik direkte hen til Tom Hardy og begyndte at bande af ham. Hun råbte: "Dit f****** svin. Du burde blive trukket 100.000 dollars for hvert minut, du spilder crewets tid, fortæller han.

Artiklen fortsætter under billedet...

Foto: MEGA

Tom Hardy spillede rollen som Max Rockatansky (Mad Max) i filmen.

Ifølge Mark Goellnicht var det fuldt ud forståeligt, at Charlize Theron var rasende, men Tom Hardy tog det bestemt ikke pænt, at han blev råbt af.

- Han gik helt hen i hendes ansigt og sagde: "Hvad sagde du til mig?", fortæller Mark Goellnicht og fortsætter:

- Han var ret aggressiv, og det var tydeligt, at hun følte sig truet.

Charlize Theron: Jeg følte mig ikke sikker

Charlize Theron bekræfter episoden i den kommende bog og fortæller, at hun vitterligt ikke følte sig sikker på settet.

Hun fortæller endvidere, at den dramatiske episode fik hende til at bede om en kvindelig mægler, der kunne være på settet og sikre, at uvenskabet mellem hende og Tom Hardy ikke ekskalerede yderligere.

- Det kom så langt ud, at jeg ikke følte mig sikker på settet, så jeg slog i bordet over for George Miller (instruktøren, red.) og bad om hjælp, og det var han åben for. Og det hjalp mig at få en kvinde tæt på, fordi hun kunne se og forstå, hvad jeg var oppe imod, siger Charlize Theron.

Tom Hardy er også blevet interviewet i forbindelse med bogen og udtaler, at han er ked af, hvordan forholdet mellem ham og Charlize Theron var på settet.

- Når jeg kigger tilbage, tror jeg, jeg var ude, hvor jeg ikke kunne bunde. Presset på os begge to var overvældende. Hun havde brug for en bedre og mere erfaren partner end mig, men jeg vil gerne tro, at jeg i dag, hvor jeg er ældre, ville kunne leve op til presset.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Sponsoreret indhold