Kendte21. marts 2023

Afslører hemmeligt projekt: Det skal Casper Christensen og Sarah Louise Christiansen lave sammen

Sarah Louise Christiansen og Casper Christensen har haft gang i et stort projekt, og nu er nedtællingen for alvor i gang
Casper Christensen og Sarah Louise Christiansen
Nu er Casper Christensen og Sarah Louise Christiansens hemmelige projekt blevet offentliggjort.
 Foto: Dan Mariegaard

Tidligere på måneden afslørede forretningskvinden og tv-personligheden Sarah Louise Christiansen, 40, at hun havde arbejdet på et ganske særligt projekt i et år sammen med entertaineren Casper Christensen, 54.

Nu er det så endelig blevet afsløret, hvad det noget uventede samarbejde gik ud på.

Det drejer sig nemlig om en såkaldt NFT kollektion, som for nogle måske ikke ligefrem ringer en klokke.

Ifølge Euroinvestor betyder NFT "non-fugible token". NFT'en er digital og helt unik. Særlige funktioner sikrer, at ejeren er den eneste, der ejer NFT'en. Det er dog stadig muligt for andre at se den, men der er kun en ejer.

Kollektionen 'The Freudian Slip NFT' bliver kaldt "et kunststykke af format, der tager udgangspunkt i Casper Christensen og hans egen dans med instinkter, seksuelle, aggressive drifter, behov og ønsker og alle samfundets normer og regler."

I praksis består kollektionen af 2000 unika fotografier, der er taget af Sebastian Falck Stigsby.

Værkerne viser Casper Christensen i forskellige situationer - nogle gange med en cigar, andre gange med et menneske klædt ud som en ulv. Ifølge hjemmesiden er ulven entertainerens alter-ego.

Kollektionen beskrives som "en oldgammel fortælling om menneskets kamp imellem over-jeg’et og id’et afsendt fra fremtidens teknologi."

Fest med Casper C

For at få gang i salget lokkes de 100 første købere, der er villige til at betale 2000 kroner for et værk, med adgang til en lanceringsfest.

De første 250 får lov at få signeret plakaten, der følger med det særlige digitale id, og så får de lov at møde entertaineren.

Nedtællingen til udgivelsen af kollektionen er begyndt, og der er nu ni dage til at købere kan få fingre i deres eget unikke NFT.

Det er ikke muligt selv at vælge, hvilket værk man køber. De vil blive givet tilfældigt til køberne.

Sponsoreret indhold