Kendte25. august 2022

Afslørende billede: Sender Sylvester Stallone lige en fuckfinger til ekskonen?

Der er tilsyneladende kommet vovser imellem Stallone og hans kone gennem 25 år
Ups - der forsvandt konen. Først på Sly's arm - og få dage senere i det virkelige liv, da hun bad om en skilsmisse efter 25 år sammen.
Ups - der forsvandt konen. Først på Sly's arm - og få dage senere i det virkelige liv, da hun bad om en skilsmisse efter 25 år sammen.
 Fotocollage: MEGA/Instagram

LÆS OGSÅ: Sælger hus til 800 millioner kroner

Mange gode forhold er strandet efter stridigheder om vores elskede firbenene hundevenner.

Spørg bare Sylvester Stallone, 76, hvis kone gennem 25 år, Jennifer Flavin, 54, angiveligt fik nok af deres ægteskab på grund af netop en hund. Og hvor der nu er en formue på flere milliarder kroner på spil.

For efter nyheden om bruddet onsdag kom frem, skriver flere amerikanske medier at en strid om rottweileren Dwight udløste det hele.

Under et skænderi om hunden, som Sylvester Stallone har anskaffet sig for at beskytte sin familie, fik konen angiveligt nok af.

Hun kom i hvert fald på andre tanker om, hvorfor deres forhold ikke var værd at beskytte selv med en potent vagthund ved sin side.

Jennifer Flavin smutter nu ud af ægteskabet med Sylvester Stallone. Hunden får han lov til at beholde, men pengene og parrets tre døtre holder hun uden tvivl godt fast i.
Jennifer Flavin smutter nu ud af ægteskabet med Sylvester Stallone. Hunden får han lov til at beholde, men pengene og parrets tre døtre holder hun uden tvivl godt fast i.
 Foto: Steve Ross/Capital Pictures/MEGA

Overfor TMZ afviser Stallone dog, at hunden er skyld i bruddet. De er bare uenige om, hvordan man lever et godt liv sammen, forklarer han.

Men allerede for flere dage siden blev det afsløret, at der faktisk er kommet en hund imellem dem.

Nemlig filmhunden Butkus der blev verdensberømt i Stallones Rocky-film.

Hunden sidder i dag på hans højre overarm - placeret over det hidtidige billede af ingen ringere end Jennifer Flavin.

Forklaringen på "overmalingen", der altså skete få dage før skilsmissen, var dog igen en afvisning fra Stallone af mediernes udlægning af sagen.

Der var bare "sket en fejl", da Stallone forsøgte at friske den gamle tatovering op. Og han har stadig Jennifer på ryggen. I hvert fald indtil videre.

Sponsoreret indhold