Kendte17. april 2020

Aflyser alle facebook-arrangementer med mere end 50 deltagere indtil 2021

Facebook-grundlægger Mark Zuckerberg aflyser alle virkelige møder og erstatter dem med virtuelle mere end et år frem i tiden
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/mark_zuckerberg.png
 Foto: MEGA

Samtidig opfordrer det stenrige Facebook-CEO hele sin stab af medarbejdere til at arbejde hjemmefra, så vidt det er muligt.

Det oplyser han i en status på - ja - Facebook naturligvis.

"Mens vi ser på, hvordan en genåbning af samfundet vil se ud, vil jeg give en update på, hvordan vi her i Facebooks teams planlægger den. I korte træk: Vi bremser vores planer om at vende tilbage til kontorerne, for i stedet at prioritere hjælp til resten af samfundet og den lokale økonomi, så den kommer op og køre igen," skriver han, før han fortsætter:

"Vi aflyser alle store fysiske møder og events med flere end 50 personer, som vi havde planlagt, frem til efter juni 2021. Nogle af disse vil blive afholdt som virtuelle begivenheder i stedet."

Mange af Facebooks ansatte kan tilgå deres arbejde hjemmefra, fortæller Mark Zuckerberg i sin opdatering. Men hvad angår medarbejdere, der behandler og sorterer i ikke-tilladt indhold, eller teknikere der arbejder med komplekse systemer, vil der blive lukket langsomt op for deres mulighed for at møde ind igen.

Hovedkvarteret, der ligger i Menlo Park i Californien har været stort set tomt siden midten af marts, da personalet blev sendt hjem.

Zuckerberg nævner intet om en bestemt tidshorisont for hjemsendelsen af Facebook-ansatte, men alle virksomhedens møder med over 50 deltagere er sløjfet helt frem til juni 2021.

I over et år er det altså meningen, at folkene bag verdens mest besøgte hjemmeside skal holde virtuelle møder.

Sponsoreret indhold