Kendte5. november 2021

Æv æv æv: Så sluttede dansen

Fredag aften blev endestation for endnu et par i ”Vild med dans”
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Sidste fredag kunne årets ”Vild med dans”-par både indtage og forlade dansegulvet med et smil på læben. Her var der nemlig ingen par, der blev stemt hjem.

Det var der dog denne fredag aften – og det blev Michelle og Mads, der måtte forlade dansegulvet.

De fik ellers 43 point af dommerne, men det - og danskernes stemmer - var alligevel ikke nok.

- Det er så ærgerligt, men feltet er tæt, og alt kunne ske. Så vi vidste, at der var en risiko for, at vi røg ud. Pis og lort, men det er gamet, sagde en ærgerlig, men også lykkelig Michelle.

- Jeg har jo lært så meget. . Det har været en kæmpe glæde og oplevelse. Ja, jeg er ærgerlig over at ryge ud, men jeg er ikke sønderknust, for jeg har lært så meget, fortalte hun.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/skaermbillede_2021-11-05_kl._22.32.18.png

Mads og Michelle var lutter smil, selv om dansefesten er forbi. Foto: Dan Mariegaard

Dansepartner Mads var også ærgerlig, men mest af alt stolt over Michelle:

- Jeg er bare så superstolt over hende. Om hun er den bedste? Uha, hvis jeg siger det, får jeg 14 andre dansere på nakken, lød det grinende fra Mads.

- Men Michelle har været fuldstændig fantastisk og viunderlig at arbejde sammen med. Hun har absolut været en af de nemmeste ”Vild med dans”-sæsoner for mig at lave, for der har været så meget ro og positivitet. Og Michelle er kommet forberedt til alle timer, og vi har haft det pisse sjovt sammen. Det har helt klart været en af mine bedste sæsoner, lød det glad fra Mads Vad.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/_61s4950_1.jpeg

Æv! Det er slut for Michelle og Mads. Foto: Dan Mariegaard

Aftenen bød ellers på både drama og tårnhøje karakterer.

Dramaet begyndte bare få timer inden start, da Mascha Vang - der også endte i omdans - måtte melde afbud til den ellers planlagte generalprøve. Nydanseren var blevet ramt af et fælt migræneanfald, hvilket betød, at kun Thomas Evers gik på gulvet til generalprøven.

Heldigvis blev Mascha Vang klar til at hoppe i danseskoene og danse som aftenens andet par, og hun og Thomas Evers indkasserede flotte 45 point for deres wienervals. Og de klarede altså skærene og omdansen.

Sponsoreret indhold