Kendte24. marts 2021

Ærlige Gwyneth Paltrow om bruddet med Chris Martin: Ønskede det ikke

Parret var gift i mere end 13 år, og trods det er mere end fem år siden de to gik fra hinanden, så lader det til, at skuespillerinden brugte lang tid på at acceptere bruddet
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/gwyneth_paltrow_2.jpg
 Foto: MEGA

Den 48-årige skuespillerinde Gwyneth Paltrow og Coldplay-forsangeren Chris Martin, 44, blev gift tilbage i 2003. Men 13 år senere gik den ikke længere mellem de to, der bød datteren Apple Martin velkommen i 2004 og sønnen Moses i 2016.

Det kom da også som et chok for de fleste i Hollywood, da parret annoncerede, at deres kærlighed var brast.

Siden er det heller ikke mange ord, som hverken skuespillerinden eller sangeren har sagt om deres brudte forhold, men nu åbner livstilsguruen op om skilsmissen i et nyt interview med Anna Faris i podcasten ”Anna Faris is Unqualified”.

- Jeg ønskede aldrig at blive skilt, lyder det ærligt fra hende.

- Jeg ønskede aldrig ikke at være gift med manden, der er faren til mine børn. Men jeg har dog lært mere om mig selv i den proces, end jeg nogensinde havde troet, jeg ville.

Faktisk ser hun i dag bruddet som en styrke, der ledte hende på vejen mod hendes nuværende ægteskab med Brad Falchuk, som hun blev gift med i 2018.

- Jeg fik mulighed for at finde den mest fantastiske mand, og vi har bygget noget sammen, som jeg ellers aldrig har haft før, fortæller hun videre.

Artiklen fortsætter under billedet

https://imgix.seoghoer.dk/mega514823_001.jpg
 Foto: MEGA

Skuespillerinden og Brad Falchuk blev gift i 2018. Foto: MEGA

Selvom det ikke er mange ord, som hverken Paltrow eller Chris Martin har sat på deres tidligere ægteskab, så har livsstilsguruen tidligere udtalt, at det generelle problem mellem de to var, at ”vi blev aldrig rigtigt et par”, og at de to bare ”ikke rigtigt passede sammen”.

Chris Martin danner i dag par sammen med skuespillerinden Dakota Johnson som han for nylig flyttede sammen med i en knap 93 millioner danske kroner dyr villa i Malibu i Californien.De to satte første gang fut i romance-rygterne tilbage i 2017, og de har officielt dannet par siden 2018.

Sponsoreret indhold