Kendte9. april 2023

Ærlige Dennis Knudsen: Uden børnene, havde jeg drukket mig selv ihjel

Børnene blev Dennis Knudsens redning, fortæller han i et interview
Havde det ikke været for Dennis Knudsens børn, så havde han ikke været her i dag, siger han selv. nbsp;
Havde det ikke været for Dennis Knudsens børn, så havde han ikke været her i dag, siger han selv.
 Foto: Martin Høien

I november mistede kendisfrisøren Dennis Knudsen sin datter Naomi til vuggedød. Nu fortæller han i et stort interview med Ekstra Bladet, hvordan børnene har forandret hans liv.

Han blev far for første gang i 2019 til sønnen Lucas, og efterfølgende har han fået titlen som far til fire, efter Noah, Naomi og Aurora er kommet til.

Men kampen for at blive far tog ham 20 år, og der var bump. Og havde det ikke været for børnene, er Dennis Knudsen ikke sikker på, han havde været her i dag.

– Hvis jeg ikke havde fået børn, havde jeg ikke fået livsgnisten tilbage, som jeg ikke havde haft længe. Så havde jeg drukket mig ihjel, fortæller han til mediet.

Familien har været en stor støtte for Dennis. Her ses han sammen med sin mor Mona og bror Dion til Auroras barnedåb efter Naomis død. 
Familien har været en stor støtte for Dennis. Her ses han sammen med sin mor Mona og bror Dion til Auroras barnedåb efter Naomis død.
 Foto: Lars Laursen

Der skulle kærlige, men håndfaste, skub til fra hans nærmeste, før frisøren fik gjort noget ved sit misbrug.

– Til sidst kom jeg i behandling, og jeg var til afrusning tre gange på ét år. Folk omkring mig sagde, at jeg skulle stramme op. Især min mor. Hun sagde direkte til mig, at jeg ikke kunne have et barn boende hos mig, hvis jeg drak. Siden har jeg ikke rørt alkohol, og jeg kommer heller ikke til det, før børnene er voksne.

Knudsens liv ændrede sig drastisk, efter han blev far. Han flyttede fra hovedstaden til et hus i Korsør, og salonen i København blev solgt.

Han kæmper med sorgen over datterens død og tager sig også nogle tudeture, men for ham er det også vigtigt at være far for sine andre børn samtidig.

Sponsoreret indhold