Ærlig Ida Wohlert taler ud om ægteskabskrise

Foto: Thomas Laursen

Da Ida Wohlert for fire år siden fyldte 40 år, ramte hun den klassiske midtlivskrise. 

I et stort interview i Hendes Verden fortæller den populære tv-vært, hvordan det at runde et skarpt hjørne fik hende til at tage sit liv - og ikke mindst sit ægteskab - op til revision. 

Wohlert danner par med Kasper Fredshavn, og sammen har de to sønner, men hverdagens trummerum havde i den grad ramt parforholdet, og noget måtte gøres, "for ellers ville det ende et kedeligt sted":

- Vi havde to job, to børn og et hus med have, men helt klassisk glemte vi hinanden. Det var to parallelle liv, der ikke var flettet sammen. Da jeg brokkede mig over det, sagde Kasper meget rigtigt: Prøv lige at kigge på din kalender, genkalder Ida Wohlert over for ugebladet. 

Den nu 44-årige skærmveteran afslører, at hun fik råd fra sin storebror, musikeren Johan Wohlert, der fortalte sin søster, at det er naturligt at løbe ind i en midtlivskrise, men at man også kan gøre noget ved de ting, som man er utilfreds med. 

Artiklen fortsætter under billedet

De storebroderlige råd var med til at sætte tingene i perspektiv for Ida Wohlert. Foto: Aller Media DK

I dag prioriterer Ida Wohlert at passe og pleje sit parforhold: 

- Du er nødt til aktivt at sætte tid af til det, for appelsinerne kommer ikke bare væltende ned i din turban. Vi har været sammen 17 år, og arbejdet med parforholdet stopper aldrig, som jeg ellers troede engang, lyder det fra tv-værten. 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close