Ægtepar endte på bøssekrydstogt

Foto: Modelfoto

Et italiensk ægtepar havde glædet sig til en forlænget weekend med skibshygge, god mad og måske et slag kort med ligesindede, men fik sig noget af en overraskelse, da de kom om bord på Grimaldi Line.

Turen gik fra Rom til Barcelona, og parret havde købt rejsen direkte på nettet uden at ane, hvor eksotisk deres tur skulle ende med at blive.

Først om bord gik det op for det nydelige ægtepar, at noget var anderledes, for de øvrige 1500 passagerer var alle mænd - og bøsser. Parret var havnet på Italiens første deciderede bøssekrydstogt, hvor alle aktiviteter, dans og underholdning var lagt an på bøsser, skriver eb.dk.

Rederiet sagsøgt

Det skal lige pointeres, at herren og fruen fandt de mange homoer både rare og venlige, men det blev alligevel for meget, og de har nu lagt sag an mod rederiet. Blandt andet har parret det skidt med, at de om bord så flere bekendte, som de ikke anede var bøsser.

Rederiet har ikke kommenteret sagen.

Nedenfor kan du se, hvordan et "Gay Cruise" kan opleves. Klippet er fra en 70'er-fest på et stort amerikansk bøssekrydstogt
Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close