Kendte27. maj 2023

Æblet falder ikke langt: Beyoncé trak datteren Blue Ivy med på scenen i Paris

Superstjernens 11-årige datter havde terpet koreografien og indtog scenen sammen med både mor og dansere på det franske stop på den storslåede ”Renaissance Tour”
41-årige Beyoncé begejstrer hele vejen rundt på sin tour - og nu er også hendes datter med på scenen 
41-årige Beyoncé begejstrer hele vejen rundt på sin tour - og nu er også hendes datter med på scenen
 Foto: ASSOCIATED PRESS

Hun har fulgtes med sin mor ind og ud af rampelyset, siden hun var helt lille.

Og nu holder også den turnéaktuelle Beyoncé Knowles tilsyneladende tag-din-datter-med-på-job-dag.

Den amerikanske superstjerne havde i hvert fald fornemt besøg under fredagens koncert i Paris – naturligvis under den kraftfulde ”My Power”, som Beyoncé i sin tid inkluderede på sit soundtrack til ”Lion King”.

– Tag godt imod Blue, lød det fra den stolte mor, da hendes datter entrerede scenen. Naturligvis til stor begejstring fra publikum.

Og apropos publikum, så var dette tilsyneladende spækket med kendisser på Beyoncés franske turnéstop. Ifølge medier som Harpers Bazaar var både Selena Gomez, Lenny Kravitz, Kris Jenner, Natalie Portman og Pharrell Williams blandt de celebre tilskuere.

Selvom dette var Blue Ivys debut på ” ”Renaissance”-scenen, så er det ikke første gang efter udgivelsen af Queen Beys syvende album. I januar dukkede hun overraskende op som gæsteperformer under Beyoncés show i Dubai.

De to sang naturligvis hittet ”Brown Skin Girl”, som Blue ikke alene medvirker på, men som også snedigt nok sikrede hende en fornem Grammy-statuette i 2021.

Hyldede Tina

Allerede efter disse foreløbigt seks shows på ”Renaissance Tour” kan an konkludere, at Beyoncé stadig nyder at overraske og ændre tingene undervejs.

Og naturligvis måtte publikummet i Paris-forstaden Saint-Denis også lige hjælpe hende med at hylde en nyligt afdød stjerne undervejs.

– Hvis du er fan af mig, er du fan af Tina Turner, fortalte hun sit hujende publikum, før hun tilføjede:

– For jeg ville slet ikke være her, hvis ikke det var for Tina Turner.

Beyoncé og Tina Turner var tætte. Her er de på scenen i 2008 
Beyoncé og Tina Turner var tætte. Her er de på scenen i 2008
 Foto: ASSOCIATED PRESS

Sponsoreret indhold