Kendte28. april 2020

Advokat er ikke i tvivl: Carole Baskins eksmand blev kvalt og dumpet fra fly

"Tiger King"-stjernen Carole Baskins eksmands advokat er overbevist om, at hans klient blev myrdet i luften og siden smidt i den Mexicanske Golf
https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/tigerking_murdermayhemandmadness_limitedseries_episode1_00_12_38_20_r.jpg
 (Foto: Netflix)

Efterforskningen omkring Don Lewis' endnu uopklarede og mystiske forsvinden den 18. august 1997 i en alder af 59 år, har fået nyt liv i kølvandet på Netflix-succesen "Tiger King - Mord, kaos og galskab."

Don Lewis - med det fulde navn Jack "Don" Lewis - var gift med ejeren af Big Cats Rescue og årelange ærkefjende til seriens hovedperson Joe Exotic, Carole Baskin.

Lewis var desuden multimillionær, og selvom han er blevet erklæret død for mange år siden, er hans skæbne stadig et mysterie.

Nu fortæller hans advokat, Joseph Fritz, at der slet ikke kan herske tvivl om, at Don Lewis blev kvalt og smidt ud af et fly over den Mexicanske Golf.

- I min optik er der slet ikke tvivl om, at han blev myrdet, fortæller Fritz til Nancy Grace på kanalen Fox Nation, der nu står bag programmet "Tiger King Investigation".

- Han elskede de katte. Han ville aldrig bare have forladt dem. Nogensinde, fortæller han og understreger:

- Der var noget andet, der fik ham af vejen.

Mens Joseph Maldonado-Passage aka Joe Exotic selv afsoner en dom for lejemord, har politiet i Florida genåbnet den 23 år gamle sag om Don Lewis forsvinden.

Og advokaten Jospeh Fritz' nuværende teori går på, at hans klient umiddelbart inden skal være blevet lokket til en lokal flyveplads i nærheden, hvor han skulle se på et fly.

- Don Lewis var utroligt nærrig, selvom han var enormt velhavende. Han var ufatteligt nærrig, fortæller Fritz.

- Et godt tilbud på en flyvemaskine ville være den bedste måde at lokke ham på. Så det er det, jeg tror, der er sket.

https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/download_0.jpeg

Jack "Don" Lewis elskede ligesom de andre vilde karakterer i serien store eksotiske katte

Som "Tiger King"-fans også har kunne se i serien, så blev Lewis' bil fundet på flyvepladsen Pilot Country Estates, og hans efterladte kone Carole Baskin var af den overbevisning, at han var stukket af til Costa Rica, hvor han ejede et hus.

- Hvad tror du, der er sket med Jack Don Lewis, spørger Nancy Grace i interviewet på Fox.

- Det jeg hører, er, at han er blevet kvalt fra bagsædet i den flyvemaskine, mens den er fløjet over Golfen. Her er han blevet kastet ud på en 15 meters højde, siger Fritz, der desuden oplyser, at Lewis fortrak at flyve lavt - og altså under radar - fordi hans licens til at flyve var kaldt tilbage.

Fritz indrømmer, at han endnu ikke ved, hvem der har myrdet hans tidligere ven og klient, men at Carole Baskin aldrig har været kategoriseret som officiel mistænkt i forsvindingssagen.

Baskin arvede Lewis' formue, som Fritz fortæller, lå mellem 5 og 10 millioner dollars.

De to mødte hinanden i 1980, hvorefter Lewis forlod sin daværende kone og flyttede sammen med Carole. Sammen drev de det dyrereservat, der i dag kendes under Big Cats Rescue i Hillsborough County, Florida.

Det var hustru Carole Baskin, der i 1997 meldte sin mand savnet.

Sponsoreret indhold