Kendte11. marts 2021

Adele smækker kassen i: Intet bidrag til eksmanden

Den 32-årige verdensstjerne Adele har snart fået de sidste detaljer på plads i skilsmissen fra den 46-årige forretningsmand Simon Konecki, som hun blev gift med i 2016
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Samlivet har været langt, så hvorfor skulle skilsmissen ikke også være det?

Sådan kan det være den britiske sangerinde Adele går og tænker i øjeblikket, mens hun er i gang med at lægge den sidste energi i aftalen med eksmanden gennem mange år, Simon Konecki.

For den har været længe undervejs. Parret gik fra hinanden i april 2019, og først fem måneder efter, ansøgte de om skilsmisse.

Altså har den været næsten to år undervejs.

Ifølge advokatdokumenterne, som mediet TMZ er i besiddelse af, vil den stenrige sangerinde ikke forsyne eks’en med ægtefællebidrag fremover.

- Hver part giver afkald på rettighederne til at søge eller opnå ægtefællestøtte af enhver art fra den anden part, lyder det i dokumenterne.

Kilder har før kunne berette om langtrukne forhandlinger og uenigheder om opdelingen af parrets ejendomme. Blandt andet skulle 32-årige Adele have hyret mæglere, der kunne hjælpe med at dele den enorme formue på 190 millioner dollars.

Artiklen fortsætter under billedet:

https://imgix.seoghoer.dk/mega17375_002_1.jpg
 Foto: MEGA

(Foto: Mega)

Vanvittig rigdom

Konecki og Adele er dog blevet enige om én ting: Deres fysiske samvær og juridisk forældremyndighed over sønnen Angelo på otte år bliver delt ligeligt mellem dem.

Udover detaljerne om bidrag og forældremyndighed er der ikke mange af detaljerne i dokumenterne, der er tilgængelige for offentligheden. Flere af afsnittene er ifølge TMZ fortrolige, så det ikke fremgår klart, om sangerinden har støttet eksmanden økonomisk.

46-årige Simon Konecki er direktør i en velgørenhedsvirksomhed og den ene af de to skabere af LifeWater, som er vand på flaske, der er produceret med bæredygtighed og miljøhensyn for øje.

Selvom Konecki unægtelig har styr på finanserne, så er hans tidligere hustru Adele i den grad ved muffen.

Den britiske ”Hello”-hitmager tjener ifølge Daily Mail over 500.000 gode danske kroner alene i royalties – om dagen.

Hun star som ejer på et imponerende katalog over ejendomme og grunde for næsten 300 millioner kroner.

https://imgix.seoghoer.dk/adele2.png
 Foto: NBC

Adele så væsentligt anderledes ud, da hun tonede frem i SNL i efteråret. - Jeg kunne kun have halvdelen af mig med, så jeg valgt denne halvdel, jokedes hun om sit omfattende vægttab. (Foto: NBC)

Adele begyndte af date Simon Konecki i 2011, før de bød deres søn velkommen i 2012.

I 2016 blev de hemmeligt gift.

Længe har det lydt på vandrørene at Adele skulle have indledt et romantisk forhold med rapperen Skepta. Det afviste sangerinden dog i oktober, da hun beværtede "Saturday Night Live".

Sponsoreret indhold