Kendte6. oktober 2020

Adele og Naomi slås om samme fyr

Adele og Naomi Campbell vil begge have fingrene i rapperen Skepta
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Der skal to til tango, men tre er en for meget, når det kommer til romantik. Og det er den omgang, som Adele, 32, kæmper med for tiden.

Den britiske sanger er nemlig blevet vild med sin landsmand, rapperen Skepta, 38, men problemet er, at også den 50-årige supermodel Naomi Campbell har et særdeles godt øje til ham.

En kilde tæt på rapperen fortæller, at Adele har det fantastisk med Skepta, efter de begyndte at se hinanden sidste år. Men der er ugler i mosen, fordi Naomi Campbell spøger i kulissen.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/adele_-_mega.jpg
 (Foto: MEGA)

Adele leder efter en ny fyr at dele seng med og har kastet sin kærlighed på rapperen.
Foto: MEGA

- Hun har seriøs konkurrence fra Naomi. Adele insisterer på, at det hele bare er sjov, men det er almenkendt, at både hun og Naomi er fuldstændig vilde med Skepta – og de håber begge på, at det kan udvikle sig til noget seriøst, lyder det fra kilden til Heat Magazine.

Dyr fødselsdagsgave

Ifølge Mirror gik Adele all in og brugte ikke mindre end 130.000 kroner på en fødselsdagsgave – en guldkæde - til Skepta, der fyldte 38 i september.

- Han viste den til sine venner og var helt vild med den. De er ikke officielt et par – men de er meget tætte, siger kilden.

Og Adele har også en ledig plads i dobbeltsengen, efter hun og Simon Konecki, som hun har 7-årige Angelo med, blev skilt i 2019 efter tre års ægteskab. Desuden er hun blevet spottet i selskab med rapperen flere gange, hvor de har nydt hinanden gevaldigt.

Elsker dig

Naomi Campbell skulle efter sigende have datet Skepta i 2018, da de var sammen på forsiden af magasinet GQ, og hun er åbenbart ikke klar til at give slip på den 12 år yngre fyr.

Da rapperen havde fødselsdag, delte hun en collage på Instagram med sig selv og Skepta, hvor der var flere hentydninger til romantik – og hun sluttede af med ordene: “Elsker dig for evigt!”

Sponsoreret indhold