Kendte13. december 2022

Adele efter skilsmissen: Gik i terapi fem gange om dagen

Der skulle nogle terapitimer til, da Adele og hendes eksmand gik fra hinanden
Adele er en stjerne på scenen, men det viser sig, at det er noget af en kamp for hende.
Adele er en stjerne på scenen, men det viser sig, at det er noget af en kamp for hende.
 Foto: Niklas Hallen/AFP/Ritzau Scanpix

Nogle siger, at Adele er en kendis for de kendte, og at alle ens idoler, crusher på sanglegenden, når hun først går på scenen.

Men noget kunne tyde på, at selv om om man er rig og berømt, så er livet ikke altid nemt. Sanglegenden Adele havde for eksempel et noget hårdt 2019.

“Easy on me”-sangerinden blev skilt fra eksmanden Simon Konecki efter otte år sammen, og det var noget, der tog hårdt på den engelske sangfugl.

I lørdags afslørede hun under en koncert i Las Vegas, at hun gik i terapi hele fem gange om dagen, efter skilsmissen.

Efter Adele er kommet ovenpå igen efter skilsmissen, danner hun nu par med den amerikanske sportsagent Rich Paul.
Efter Adele er kommet ovenpå igen efter skilsmissen, danner hun nu par med den amerikanske sportsagent Rich Paul.
 Foto: MEGA

Det skriver New York Post i en artikel.

– Jeg er startet i terapi igen, efter jeg er gået nogle år uden. Jeg havde brug for at starte igen, fortalte hun til publikum, viser en video fra twitter.

– Da jeg gik igennem min skilsmisse, var jeg i terapi fem gange om dagen.

“Skyfall”-sangerinden fortalte, at hun var begyndt på terapi igen, fordi hun vil sørge for at holde sig selv op på alle de ting, hun siger.

– Men nu gør jeg det, fordi jeg bare vil være sikker på, jeg topper mig selv hver uge, så jeg kan give jer alt, fortæller hun.

Den 34-årige kæmpestjerne afslørede, at hun altid frygter store begivenheder, og det er noget af det, hun konstant snakker med sin terapeut.

På trods af at skilsmissen krævede en del terapitimer, så kunne noget tyde på, at Adele og eksmanden Simon Kinecki har det okay med hinanden. Her er Simon Konicke spottet sammen med ekskonens nuværende kæreste Rich Paul til en af hendes koncerter. De
På trods af at skilsmissen krævede en del terapitimer, så kunne noget tyde på, at Adele og eksmanden Simon Kinecki har det okay med hinanden. Her er Simon Konicke spottet sammen med ekskonens nuværende kæreste Rich Paul til en af hendes koncerter. De er i selskab med Cameron Diaz og kæresten Benji Madden.
 Foto: MEGA

– Det handler om de her shows. Jeg bliver altid så emotionel, fordi jeg elsker at lave musik, men der noget med at stå på en scene, der skræmmer mig, fortæller hun og afslutter:

– Det er derfor, jeg ikke er en artist, der tager på store tours. Jeg gjorde det sidste gang for at bevise, jeg kunne.

Sponsoreret indhold